حجت الاسلام صفر قربان پور، مدیر کل تبلیغات اسلامی استان سیستان و بلوچستان در حاشیه بازدی از صدا و سیمای استان، به خبرنگار شبستان گفت: بخشی از محرومیت ها در سیستان و بلوچستان به وضعیت عمومی و به تعبیری وضعیت فرهنگی مربوط می شود که این مقدمتر است به جهت اینکه در وضعیت فرهنگی منطقه باید در دل و فکر اثر گذاشت.
حجت الاسلام قربانپور افزود: نظام در بخش اولویتهای فرهنگی هزینه خوبی انجام داده اما کافی نیست و باید سرمایه گذاری بیشتری صورت بگیرد.
وی ارائه چهره مناسب از استان را از مسائل فرهنگی تاثیرگذار عنوان و بیان کرد: در ایام دهه فجر شبکه دوم صدا و سیما زیبایی های وحدت را در استان به نمایش عموم گذاشت که حتی خود گزارشگران تحت تاثیر این توان بالای استان قرار گرفتند؛ اما باید کار شود.
حجت الاسلام قربانپور افزود: یک شاخصه کار فرهنگی، اصل اتحاد است و یا به تعبیری وحدت ملی در برنامههای استان قابل ملاحظه است.
وی ادامه داد: می توان وحدت را به چندین زیر شاخه تقسیم کنیم که یکی وحدت مذهبی است که در استان جایگاه عالی دارد و منظور از وحدت مذهبی این نیست که کل جمعیت شیعه و یا سنی بشوند این توقع نیست چون مردم این منطقه در اصل جایگاه مذهبی شیعه و سنی را دارند و هر دو مذهب در کنار هم وحدت دارند.
حجت الاسلام قربانپور تصریح کرد: حال این که چه کسانی باید در این رابطه اثر بگذارند مطمئناً اهل فن، مدیران شیعه و سنی، روحانیون و متنفذین در افکار عمومی و نماینده مجلس هم یکی از این افراد است.
مدیر کل تبلیغات اسلامی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه وحدت حول "قرآن" بهترین مشترک و جریان اصل اسلام است، عنوان داشت: از برنامههای وحدت بخش، وحدت جریان استانی است که سیستان و بلوچستان در این عرصه باید یک جریان ملی داشته باشد.
پایان پیام/
نظر شما