به گزارش خبرگزاری شبستان، کوروش پرند، رئیس سازمان فنی و حرفه ای کشور در مراسم امضاء تفاهم نامه ایجاد شبکه ملی مهارت فازهای اجرایی این شبکه را به چهار دسته تقسیم کرد و افزود: این پروژه در فاز نخست در سازمان فنی و حرفه ای و سپس در دانشگاه جامع علمی و کاربردی اجرایی می شود. در مرحله بعد نیز در دانشگاه های فنی و حرفه ای و برخی از مدارس آموزش و پرورش اجرایی خواهد شد.
وی تاکید کرد: در حوزه محتوایی نیز بر اساس برنامه 5 ساله تدوین شده،به مرور زمان 300 استاندارد آموزشی به صورت آموزش مجازی ایجاد خواهد شد و با استفاده از شبکه ملی مهارت مورد استفاده قرار می گیرد.
رئیس سازمان فنی و حرفه ای کشور تصریح کرد: بر اساس تصویب مجامع بین المللی، ایران متولی آموزش های مجازی و شبه مجازی مهارتی در کشورهای اسلامی شده است که با ایجاد این شبکه این موضوع نیز عملیاتی خواهد شد.
شایان ذکر است؛ تدوین طرح و معماری ایجاد شبکه ملی مهارت مبتنی بر زیر ساخت های شبکه ملی اطلاعات درکشور، اتصال کلیه نقاط تحت نظارت سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور به شبکه ملی اطلاعات شامل اتصال 33 مرکز اصلی ستادی و ادارات کل در استان ها، حدود 700 مرکزآموزش دولتی و نیز حدود 18 هزار آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد، توسعه مرکز داده فعلی و ایجاد مرکز داده پشتیبان در یک استان خارج از تهران و حمایت از تولید محتواهای مهارت آموزی الکترونیکی و شبیه سازهای آموزشی نرم افزاری و سخت افزاری از جمله بندهای این تفاهم نامه همکاری محسوب می شود.
پایان پیام/
نظر شما