به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، معاون پژوهش حوزه های علمیه سراسر کشور امروز (چهارشنبه 28 اردیبهشت) که برای شرکت در در اجلاسیه مدیران و معاونین مدارس علمیه استان فارس به شیراز سفر کرده بود به همراه مدیر حوزه علمیه فارس با هدف تعاملات علمی بیشتر و همکاری در زمینه های پژوهشی از موسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC) نیز بازدید کرد.
حجت الاسلام «ابوالقاسم مقیمی حاجی»، معاون پژوهش حوزه های علمیه سراسر کشور در این دیدار گفت: این نشست با هدف بررسی وضعیت نمایه سازی نشریات حوزوی، نمایه سازی همایش های حوزه و همچنین بررسی پایگاه اطلاع رسانی نیازها و اولویت های پژوهشی حوزه علمیه برگزار شده است.
«محمدجواد دهقانی»، نیز در این دیدار گفت: مرکز منطقه ای با حوزه علمیه سابقه همکاری دیرینه دارد و تاسیس شاخه در مجمع کتابخانه های تخصصی استان قم (مکتا) و پژوهشگاه حوزه و دانشگاه از این موارد است.
رئیس ISC افزود: تشکیل جلسه هم اندیشی با هدف نمایه سازی نشریات حوزه علمیه و برگزاری کارگاه آموزشی شاخص ها و ارزیابی نشریات مختص حوزه علمیه، سریع تر برگزار می شود تا سردبیران حوزه علمیه نیز با شاخص های ISC آشنایی کامل یابند.
وی با اشاره به سامانه «نان» بیان کرد: در این سامانه تمام دغدغه خاطر و نیاز های کشور در تمام ابعاد ثبت می شود و مختص به حوزه علمی خاصی نیست.
«محمدرضا فلاحتی قدیمی فومنی» نیز گفت: موسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC) از ادغام 2 سازمان مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST) و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) تشکیل شده است.
مدیر اداره روابط عمومی و همکاري های علمی بين المللی مرکز منطقه ای و ISC ادامه داد: سامانه های این سازمان شامل پایگه های اطلاعاتی و نحوه جستجو و دریافت مقالات، سامانه جامع مدیریت نشریات، پایگاه جامع میراث مکتوب علوم و فنون، سامانه ارسال نشریات XML، سامانه ژورنال یاب، اطلس علم ایران، سامانه همایش های معتبر علمی و سامانه تولید منابع برون متنی، سامانه جامع ثبت و اطلاع رسانی همایش های معتبر علمی، سامانه DOR، سامانه نان، سامانه نماگر کووید 19 و رتبه بندی دانشگاه ها و موسسات پژوهشی است.
«نرجس ورع» نیز گفت: مرکز منطقه ای برای نمایه سازی نشریات حوزه علمیه بر اساس شاخص های مصوب آمادگی دارد و نشریات حوزه نیز می توانند در پایگاه های اطلاعاتی این سازمان نمایه شوند.
معاون پژوهش و فناوری مرکز منطقه ای افزود: ارزیابی نشریات بر اساس 50 شاخص کمی و کیفی در حال انجام است که در همین راستا نشریات حوزه نیز می توانند پس از ارزیابی و کسب امتیازات لازم در ISC نمایه سازی شوند.
وی اعلام کرد: مرکز منطقه ای برای برگزاری کارگاه های آموزشی در حوزه های مختلف همچون نشریات به طور خاص برای سردبیران نشریات حوزه علمیه نیز اعلام آمادگی می کند.
نظر شما