به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «سید محمدرضا طالبی» در دومین نشست مجمع مطالبه گران خراسان جنوبی که پیش از ظهر امروز (27 اردیبهشت) برگزار شد ضمن گلایه از پروازی بودن برخی مسئولان ادارت شهرستانها اظهار داشت: باید مدیران پروازی برخی ادارات در شهرستانها مستقر شوند چراکه مدیر پروازی نمی خواهیم مدیران هم باید همانند نیروهای نظامی با خانواده در نواحی خدمت استقرار داشته باشند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی در پاسخ به مطالبه گری حجت الاسلام «خسروی» یکی از ساکنان سربیشه در زمینه رفع مشکل آب شرب روستاهای این شهرستان علی رغم قول های داده شده، پرداخت عواید مرز به ساکنان مرزی برای جلوگیری از مهاجرتها، عدم استقرار مدیران دستگاه های اجرایی در شهرستان و... گفت: حضور مدیران دستگاه های اجرایی در شهرستانها برای مدیریت در مواقع بحران لازم و ضروری است و پروازی بودن آنها قابل قبول نیست.
وی در زمینه حل مشکل آب شرب اهالی شهرستان سربیشه و روستاهای مرزی قول پیگیری داد و افزود: برای حل این مشکل با قرارگاه شهید ناصری مذاکراتی انجام خواهد شد.
طالبی در خصوص عواید سوخت مرز به مرزنشینان گفت: درصدی که قانون مشخص کرده تا پایان سال گذشته به حساب مرزنشینان واریز شده و پرداخت عواید 6 ماهه دوم در حال پیگیری است و چنانچه فرد یا ارگانی در این زمینه تخطی کند برای پیگیری بهتر باید به صورت مصداقی اعلام شود.
«جمالی» یکی از مطالبه گران شهرستان نهبندان هم با گلایه از معاون استاندار برای عدم حضور استاندار و معاونان وی در اولین همایش کسب و کار و کارآفرینی یادآور شد: حمایت مطالبه گران باعث ورود جدی آنها در عرصه و رفع ناامیدی مردم می شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی در پاسخ به این مطالبه گفت: در صورت دعوت معاونان و استاندار به جلسات، قطع به یقین در جلسه شرکت می کنیم و عدم حضور معاونان و شخص استاندار در این جلسه ممکن است یا دعوتی صورت نگرفته و یا در استان حضور نداشتیم اما با این وجود قول پیگیری در این زمینه را می دهم.
«مجتبی اربابی» یکی دیگر از اعضای مجمع مطالبه گران استان نیز ضمن گلایه از عملکرد شهرداری گفت: باید برای هر کار صنفی، فردی متخصص مسئولیت را عهده دار شود تا هزار میلیارد ریال از استان خارج نشود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی در پاسخ به این سوال گفت: شهردار را شورای شهر و اعضای شورا را مردم انتخاب می کنند اما با این وجود در خصوص مشکلات مطرح شده از شهردار سوالاتی شد و شهردار در پاسخ به مشکلات مطرح شده اعلام کردند که در گذشته تخلفات زیادی در زمینه ساخت و ساز، تراکم و... انجام می شد که در حال حاضر از تخلفات جلوگیری می شود.
در ادامه یکی دیگر از اعضای مجمع از عدم ثبات مدیریتی ادارات ورزش و جوانان گلایه کرد و گفت: ادارات ورزش و جوانان و آموزش و پرورش باید برای جامعه هدف فعال باشند.
«حسین کاوه» به اجرای برخی تخلفات در حوزه ورزش و جوانان اشاره کرد و افزود: در طول سه دوره ریاست جمهوری نامه هایی در این زمینه به مراجع ارجاع شد اما متأسفانه به سرانجام نرسید.
وی با بیان اینکه بارها برای مطالبه گری تهدید شده ام، ادامه داد: در بیرجند و بهترین نقاط شهر اراضی وجود دارد که می توان بدون گرفته شدن از اداره مربوطه برای استفاده جوانان ساماندهی شود.
وی قطعی آب و برق برخی سالن های ورزشی را از دیگر مشکلات جامعه هدف اعلام و خواستار انعطاف بیشتر ادارات آب و برق در این زمینه شد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی در پاسخ به این مشکلات گفت: در صورت احراز تخلف برای پیگیری موارد به صورت مصداقی اعلام شود.
طالبی در خصوص اراضی بلا استفاده و رها شده برخی ادارات، استفاده از این اراضی با توجه به آماده بودن زیرساختها در داخل شهر را مهم دانست و ابراز امیدواری کرد: با جلسه ای با معاونت عمرانی استانداری به این مشکلات رسیدگی خواهد شد.
وی در خصوص قطع آب و برق سالن های ورزشی با توجه به شرکتی بودن این دو نهاد، گفت: سالن ها باید بدهی خود را به موقع پرداخت کنند تا مشمول قطعی نشوند.
در ادامه دبیر شورای هماهنگی مراکز آموزشی استان به نمایندگی از جامعه هدف گفت: تعلیم، تربیت و انسان سازی زیربنا بوده و مهمترین اصل است و برای خنثی کردن توطئه دشمنان توجه به این مهم ضروری است.
«دلاوریان» با بیان اینکه برخی مدارس به آموزشگاه های خصوصی تبدیل شده است و ظرفیت مدارس به منافع شخصی اختصاص داده می شود، یادآور شد: متأسفانه برخی مواقع مدیران مدارس و یا معلمان از دانش آموزان می خواهند در کلاس های خصوصی در شیفت عصر و... شرکت کنند که این نکته قابل تأمل است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی قول پیگیری این مهم مبنی بر ارجاع دانش آموزان به کلاس های خصوصی با حضور مدیرکل و مدیر حراست و حوزه بازرسی آموزش و پرورش را داد و خواستار اعلام مصدایق در این زمینه شد و گفت: این مهم پیگیری می شود چرا که این اقدام پسندیده نیست.
یکی دیگر از مطالبه گران ضمن گلایه از انتصابات اخیر با نظر نمایندگان استان گفت: وقتی می توان شعار تحول داد که مدیران با رویکرد شایسته سالاری انتخاب شوند و وقتی اجازه دخالت به برخی افراد ، نمایندگان و... را در روند انتصاب بدهیم نمی توان مدعی شد به دنبال تحول هستیم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی در پاسخ به این سؤال گفت: متأسفانه شائبه بین مردم ایجاد شده و برخی از روی ظواهر قضیه قضاوت کرده و یا مغرضانه برخورد شده است چرا که از زمان مسئولیت با چنین موضوعی در زمینه انتصابات برخورد نکرده ایم.
«رضوی» یکی از اعضای مجمع با بیان اینکه کارمندان مطالبه گر در معرض شدید برخورد بدسیاسی قرار می گیرند خواستار حمایت در این زمینه شد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار هم با بیان اینکه مطالبه گری نوعی آرمان گرایی است به این مهم اشاره کرد که اگر مطالبه گری نباشد جامعه بدون روح می شود و مطالبه گر جزو ضروریت های جامعه است.
طالبی فراتر نبودن مطالبه گری از قانون، عدم استفاده از الفاظ نادرست در بحث مطالبه گری، مشخص بودن فرد مقابل مطالبه گری، زمان مطالبه و... را از خصوصیات مطالبه گری مطلوب عنوان کرد و گفت: حاکمیت نیز در برابر مطالبه گران باید با احترام برخورد کرده و پاسخگو باشد.
به گفته وی در مطالبه گری اجتماعی با خصوصیات ذکر شده نباید با مطالبه گر برخوردی صورت گیرد و باید ساز و کار انتقال مطالب مشخص باشد.
«هاشم صلاحی» یکی دیگر از مطالبه گران خواستار ارتباط تنگاتنگ استاندار با مردم شد و گفت: مردم بر این باورند که خراسان جنوبی برای استانداران سکوی پرواز است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی در پاسخ به این سؤال به سفرهای استاندار به مرکز برای مطالبه و دریافت اعتبارات با معاونان و وزرا دو روز در هر هفته اشاره کرد و افزود: تاکنون هر صنفی اعم از اصحاب رسانه، نخبگان و... درخواست دیدار با استاندار داشتند این اتفاق رقم خورده است.
یکی دیگر از مطالبه گران هم با بیان اینکه دستگاه های نظارتی تحول خواه نیستند و با فرد مطالبه گر برخورد می شود خواستار حمایت در این زمینه شد.
طالبی هم در پاسخ به این مشکل گفت: این مهم در جلسات با نهادهای نظارتی مطرح خواهد شد چرا که نباید با افراد منتقد در جایگاه حقیقی و حقوقی برخورد شود باید ابتداحرف طرف مقابل را شنیده و به طور منطقی پاسخ فرد منتقد را داد.
در ادامه یکی دیگر از مطالبه گران با بیان اینکه باید قانون به نفع مردم تفسیر شود خواستار شفاف سازی موضوعات و مشکلات توسط مدیران و راه اندازی کمیسیون فرهنگی برای جلوگیری از موازی کاری شد.
«حسن پور» با اشاره به قول سردار زهرایی مبنی بر ساخت بیمارستان در شمال شهر خواستار پیگیری این مهم شد و به در کما بودن مقوله فرهنگ و هنر استان اشاره کرد و یادآور شد: چند سال است زیرساخت های فرهنگ و هنر انجام نشده است.
معاون استاندار هم با بیان اینکه باید قانون درست و به نفع مردم تفسیر شود، گفت: نمی توان قانون را شکست اما می توان برای حل مشکل مردم با انعطاف برخورد کرد.
طالبی با بیان اینکه قول پیگیری احداث بیمارستان در شمال شهر را پیگیری می کنم، یادآور شد: در زمینه شفاف سازی مسایل و پاسخگویی مسئولان در شورای اداری تذکر می دهم چرا که مدیران با شفاف سازی، کارها و اقدامات خود را در معرض نمایش مردم قرار می دهند.
در ادامه مسئول مجمع مطالبه گران استان با اشاره به راه اندازی مجمع در اسفند ماه سال گذشته گفت: با راه اندازی مجمع مسئولان باید بدانند توسط مردم اعمال و ... آنها نظارت می شود.
حجت الاسلام «سید ابوالقاسم حسینی» مردمی بودن سازو کار و فعالیت بر اساس نظر مطالبه گرانه، بررسی اولویت های استان، بررسی مشکلات به صورت تخصصی و مسئله محور بودن، شکل گیری هسته های تخصصی و... را از مصوبات جلسه گذشته اعلام کرد.
به گفته وی مجمع مطالبه گران استان تصمیمی بدون نظر خواهی متخصصان نگرفته است.
نظر شما