دانشگاه موتور محرک جوامع هستند

مدیر کل دفتر امور اجتماعی و دبیر کارگروه تخصصی امور اجتماعی، فرهنگی و خانواده استان مرکزی گفت: دانشگاه ها موتور محرک جوامع به سمت پیشرفت و تعالی هستند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، فتح آبادی، مدیر کل دفتر امور اجتماعی و دبیر کارگروه تخصصی امور اجتماعی، فرهنگی و خانواده استان مرکزی ( 23اسفند) در نشست مطبوعاتی با اصحاب رسانه به منظور رونمایی از فاز سوم اطلس جامع نظام آموزش عالی استان مرکزی که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، گفت: آموزش موثرترین ابزار راهبردی برای مقابله با چالش های جوامع و دستیابی به تعالی و پیشرفت قلمداد می شود.

 

وی با اشاره به اینکه فاز اول اطلس جامع نظام آموزش عالی استان مرکزی در سال 88 و فاز دوم این اطلس در سال 89 انجام شده، افزود: فاز سوم این اطلس نیز به همت و تلاش همکاران دفتر امور اجتماعی استانداری مرکزی تکمیل و به اتمام رسید.

 

فتح آبادی در بخش دیگر از سخنانش تصریح کرد:  نظام آموزش علی به عنوان یکی از اراکان عمده حوزه آموزش، از عوامل موثر تامین منابع خصوصا منابع انسانی به منظور مقابله خردمندانه و آگاهانه با چالش های مطرح دنیای امروز بوده و نقش مهم و حیاتی در تحقق سیاست های توسعه پایدار ایفا می نماید.

 

وی خاطر نشان کرد: دفتر امور اجتماعی استانداری مرکز ی به جهت اهمیت و جایگاه ارزشمند مراکز آموزش عالی در تامین نیروی انسانی کارآمد برای نظام اجرایی و مدیریتی کشور، نامشخص بودن اهداف و راهبردهای توسعه نظام آموزش عالی استان و فقدان آمار و اطلاعات منسجم، دقیق و قابل اعتماد برای برنامه ریزی برای اولین بار در کشور اقدام به تدوین این اطلس نموده که تا کنون سه فاز از این اطلس جامع به بهره برداری رسیده است.
 

مدیر کل دفتر امور اجتماعی استانداری مرکزی ادامه داد: اطلاعات اولیه اطلس جامع نظام آموزش عالی استان مرکزی در قالب 60 شاخص از 78 مرکز آموزش عالی استان گردآوری و سپس در محیط GIS پردازش و تدوین شده است.

 

وی با بیان اینکه استان مرکزی دارای 78 مرکز آموزش عالی است ، اضافه کرد: از این تعداد 12 مرکز دولتی، 13 مرکز پیام نور، 23 مرکزعلمی و کاربردی، 19 مرکز آزاد اسلامی و 11 مرکز نیز غیر انتفاعی می باشند که نسبت به سال گذشت04/13 درصد رشد داشته است.


فتح آبادی تعداد کل دانشجویان استان مرکزی را 128 هزار و 269 نفر اعلام کرد و گفت: از این تعداد 13 درصد در دانشگاه های سراسری، 26 درصد در دانشگاه پیام نور، 7/8 درصد در مراکز علمی و کاربردی، 8/45 درصد در واحد های آزاد اسلامی و 7/6 درصد در مراکز غیر انتفاعی به تحصیل استغال دارند.


مدیر کل دفتر امور اجتماعی و دبیر کارگروه تخصصی امور اجتماعی، فرهنگی و خانواده استان مرکزی اضافه کرد: از تعداد کل دانشجویان 60 هزار و 667 نفر معادل 47 درصد را دختران و 67 هزار و 602 نفر معادل 53 درصد را پسران تشکیل می دهند.


وی در بخش دیگری از سخنانش به ارزیابی عملکرد آموزش عال استان در قالب برنامه چهارم توسعه پرداخت و گفت: استان مرکزی در بسیاری از بخش ها از شاخص های برنامه چهارم توسعه جلوتر است.

 

گفتنی است، توزیع دانشجویان به تفکیک محل سکونت، تعداد کل استادان در سطح مراکز آموزش عالی استان مرکزی، میزان درصد رشد تداد دانشجویان در طی دو سال تحصیلی 89-90 و 90-91 به تفکیک نوع مراکز آموزش عالی، درصد دانشجویان هر دانشگاه از جنبه مقطع تحصیلی، رشته های تحصیلی، وضعیت تشکل های موجود در مراکز آموزش عالی استان، تعداد کتب موجود در کتابخانه های مراکز، شاخص های خوابگاهی، مساحت کتابخانه ها و مساجد مرکز آموزش عالی و وضعیت کارکنان از دیگر بخش های سخنان مدیر کل دفتر امور اجتماعی استانداری مرکزی بود.


پایان پیام/

کد خبر 117387

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha