به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، دکتر سید جعفر حجازی، استاندار خوزستان، در جلسه شورای اداری خوزستان، با اشاره به سفر رئیس جمهور به این استان، گفت: نوزدهمین سفر رئیس جمهور به استان خوزستان، پنجشنبه 25 اسفند برای بهرهبرداری از پروژههای مسکن مهر استان، استادیوم غدیر و پل هشتم اهواز انجام میشود.
وی با بیان اینکه بیشترین سفرهای رئیس جمهور مربوط به خوزستان بوده و نشان دهنده بالا بودن سطح فعالیتهای استان نسبت به دیگر استانهاست، افزود: تا پایان سال بنا بود 24 هزار واحد مسکن مهر آماده بهرهبرداری باشد که قرار شد در دو مرحله این واحدها به بهرهبرداری برسد.
وی با اشاره به اینکه 12 هزار واحد مسکن مهر پنجشنبه با حضور رئیسجمهور و مابقی در فرودین 91 در سفر چهارم هیئت دولت افتتاح می شود، تصریح کرد: در دو سال مربوط به آغاز طرح مسکن مهر حدود 800 میلیارد تومان تسهیلات از طریق بانکها برای طرح مسکن مهر استان پرداخت شده است.
رئیس شورای اداری استان خوزستان، خاطر نشان کرد: هفته آینده نیز آیت الله لاریجانی، رئیس قوه قضاییه به خوزستان سفر میکند و امیدواریم سفر وی در ارتقای مسائل قضایی و رفع تنگنای این بخش استان مؤثر باشد.
وی با اشاره به عملکرد استان در سال 90 اضافه کرد: اعتبارات سال 89، 2 هزار و181 میلیارد تومان بوده که این رقم در سال جاری به دو هزار و 298 میلیارد تومان رسید، البته این میزان اعتبارات بدون احتساب منابع داخلی شرکتها، کمکهای مالی و اوراق مشارکت بوده است.
وی عنوان کرد: در سال 90، پنج هزار و36 پروژه در سطح استان اجرایی شد که حجم اعتبارات در لایحه بودجه 91، 16 درصد افزایش یافته و پیشبینی میشود که اعتبارات سال 91 به دو هزار و 700 میلیارد تومان برسد و افزایش 30 درصدی داشته باشد.
دکتر حجازی، با اشاره به مصوبات سفرهای هیأت دولت، بیان کرد: 743 مصوبه در سه سفر هیأت دولت به استان به تصویب رسید که 304 مصوبه اجرایی شده و 280 مصوبه در حال اجرا و 159 مصوبه هنوز اجرایی نشده از تعداد 159 مصوبه، 100 مصوبه در لایحه بودجه 91 قرار گرفته است.
وی اذعان داشت: پیشبینی ما این است تا سال 91 تمام مصوبات سفرهای هیأت دولت به استان اجرایی شوند و در جریان سفرهای هیأت دولت پنج هزار و200 میلیارد تومان اعتبار جذب شده که این اعتبارات بدون احتساب اعتبارات فاینانس و منابع بانکها بوده و در صورت محاسبه این اعتبارات، اعتبارات جذب شده استان به 9 میلیارد تومان میرسد.
وی یاد آور شد: سال گذشته 107 هزار شغل در استان در قالب کارگروههای اشتغال محقق شد که در سال جاری 139 هزار و 977 شغل استان در سامانه اشتغال کشور ثبت شده و این آمار نشان میدهد که 32 هزار فرصت شغلی بیشتر از سال گذشته در استان ایجاد شده است.
استاندار خوزستان، با بیان اینکه برخی از شرکتهای بزرگ موفق به ثبت اشتغال خود در سامانه نشدهاند و بعضی از اشتغالهای استان از محل مشاغل خانگی نیز آمار آنها وارد آمار استان نشده است، تأکید کرد: در سال 90 در بخش خانگی و صنایع کاهش 11 درصدی مصرف انرژی اتفاق افتاد که این کاهش مصرف ناشی از اجرای خوب قانون هدفمندی یارانهها بوده است.
وی با اشاره به اینکه در سال 90 رتبه علمی خوزستان از 19 به 15 ارتقا یافت که این میزان نسبت به سه سال گذشته 12 پله ارتقای رتبه را نشان میدهد، توضیح داد: در سال 90 صادرات غیر نفتی افزایش 11 درصدی داشته و البته این میزان متناسب با هدف گذاری استان در این بخش نبوده است.
وی از کمک خیرین مدرسهساز خوزستان در ساخت مدرسه قدردانی کرد و ابراز داشت: در سال 90، 110 میلیارد تومان از طریق خیرین مدرسهساز به ساخت مدرسه در استان کمک شد که تهران پس از خوزستان با 108 میلیارد تومان در رتبه دوم قرار دارد.
دکتر حجازی، با اشاره به عملکرد اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، ادامه داد: استان با برگزاری 245 جلسه اشتغال بیشترین جلسات اشتغال را در سطح کشور داشته و در سال 90، 720 میلیون دلار از کالاها توسط تعاونیهای استان صادر شده است.
وی اذعان کرد: چهار هزار و 400 تخت بیمارستانی تا پایان دولت دهم به بیمارستانهای استان اضافه میشود و 800 نیروی جدید هم همزمان با این امکانات در استان جذب خواهد شد که در اولین مرحله 2 هزار و200 نیروی جدید در بخش درمانی استان جذب میشود و امیدواریم وضعیت درمانی استان به سمتی برود که بتوانیم تورسیم درمانی را در سطح خوزستان اجرا کنیم.
وی اظهار کرد: 70 هزار نفر نیروی اجرایی در انتخابات نهمین دوره مجلس در سطح استان مشارکت داشتند که در نهایت از بیش از 200 کاندیدا 10 نفر به صورت مستقیم به مجلس راه یافتند و 16 کاندیدا برای 8 کرسی مجلس به دور دوم انتخابات که اوایل اردیبهشت برگزار میشود، رقابت می کنند.
استاندار خوزستان با اشاره به حضور مردم خوزستان در مناسبتهای 22 بهمن و 12 اسفند، گفت: مردم خوزستان در مناسبتهای مختلف سال 90 حضور ارزشمندی داشتند و مردم در این مناسبتها علاقه خود به انقلاب اسلامی، شهدا و اجرای فرامین مقام معظم رهبری و همراهیشان با دولت خدمتگذار و اعتلای مردم را نشان دادهاند.
آیتالله دکتر محسن حیدری، امام جمعه موقت اهواز، نیز با بیان اینکه مردم خوزستان در 12 اسفند همچون راهپیمایی 22 بهمن حماسهای دیگر آفریدند و با حضور خود در حماسه 12 اسفند سیلی محکمی بر چهره اسکتبار نواختند، گفت: این دوره از انتخابات یکی از نقاط عطف تاریخ انتخابات بوده و برای این مردم باید سجده شکر به جا آورد به دلیل اینکه مردم به ندای رهبر خود لبیک گفتند.
وی با اشاره به اینکه یک کارگزار و مسئول وقتی عاقبت به خیر میشود که به مردم کمک کرده و مشکل و گرهای از آنها را باز کند، افزود: اگر مسئولی موجب آزار و ناراحتی کسی شود و اگر به صورت قانونی بتواند کاری را برای کسی انجام دهد، از آن سرباز زند عاقبت به خیر نمیشود.
همچنین آیتالله سیدعلی شفیعی، نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، تصریح کرد: انسان متوجه نمیشود که عمرش چگونه میگذرد و باید تلاش کند که عمرش سرشار از حسنات، خدمت به مردم و خدمت به نظام جمهوری اسلامی و باز کردن گرههای زندگی مردم باشد.
وی اضافه کرد: ما در اکثر اوقات در طول عمر مشغول کارهای مربوط به خودمان میشویم و بسیاری از اوقات این کارها را توجیه میکنیم، انسان ها باید به گذشته خود و به گامهایی که برای جامعه و زندگی خود برداشتهاند، توجه کنند.
پایان پیام/
نظر شما