گسترش نفوذ اسلام در آفریقای جنوبی/ افزایش تعداد بازدیدکنندگان از مساجد در رمضان ۲۰۲۲

به گفته مسلمانانی که در مراسم افطاری در مسجد «سووتو» ژوهانسبورگ حضور داشتند، بازدیدکنندگان از مساجد در رمضان ۲۰۲۲ بسیار بیشتر از قبل بودند، زیرا در سال های اخیر مردم بیشتری اسلام را در این منطقه انتخاب کرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از « dailysabah»، مسلمانان آفریقای جنوبی از دیدن تجمع مؤمنان بیشتر در مساجد در ماه مبارک رمضان امسال خرسندند.

به گفته مسلمانانی که در مراسم افطاری در مسجد «سووتو»  ژوهانسبورگ حضور داشتند، بازدیدکنندگان از مساجد بسیار بیشتر از قبل هستند، زیرا در سال های اخیر مردم  بیشتری اسلام را در این منطقه انتخاب کرده‌اند.

در حال حاضر بیش از یک میلیون مسلمان در آفریقای جنوبی که نزدیک به 60 میلیون نفر جمعیت دارد،زندگی می کنند.

در همین حال، اکثریت جمعیت مسلمان این کشور را مسلمانان هندی و مالایی الاصل آسیایی تشکیل می دهند.

همبستگی مسلمانان و سیاه پوستان در مبارزه با رژیم آپارتاید که در سال های 1948 تا 1994 بر کشور حکومت می کرد، نقش مهمی در گسترش اسلام در میان جامعه سیاهان ایفا کرده است.

ما قبلا اسلام را به خوبی نمی شناختیم

«مسید» ، یکی از اعضای مسجد سووتو به خبرگزاری آناتولی  گفت که آنها به عنوان جامعه سیاه پوست اسلام را پذیرفته اند.

وی افزود: خدا را شکر افراد بیشتری در اینجا اسلام را پذیرفته اند. ما از دهه 1980 شاهد این تغییر بوده ایم. ما قبلا اسلام را به خوبی نمی شناختیم

یکی دیگر از اعضای  کنونی اسن مسجد که نام خود را «رسول» گذاشته است  نیز گفت که او قبلا مسیحی بوده و به اسلام گرویده است.

او خاطرنشان کرد: مسلمانان به خوبی از من استقبال کردند. من احساس می کنم عضوی از یک خانواده هستم.

محمد، یکی دیگر از اعضای جامعه مسلمانان نیز گفت که آنها رمضان بسیار پرباری را پشت سر گذاشتند و تاکید کرد که مساجد به ویژه جوانان را جذب کرده اند.

در آفريقای  جنوبی مساجد و مؤسسات آموزشي شامل (دانشكده، مدارس آكادمي اسلامي خصوصي، دانشكده علوم اسلامي) و مراكز ديني زیادی وجود دارد. همچنين در بعضي از دانشگاه‌ها مطالعات اسلامی بخشیاز مطالعات علمی و آكادميک آنان مي‌باشد. همچنین سازمانهای دينی ديگری وجود دارند كه در امور خيريه اجتماعی، مسائل اقتصادی و دينی برای جوانان فعاليت می‌كنند.

تعداد زيادی انجمن‌های اسلامی نیز در اغلب شهرهای اصلی آفريقای جنوبی  وجود دارد كه هر كدام با داشتن ارگان اختصاص خود تبليغات دينی می ‌كنند و مسلمانان ديگر نيز گاهی  به صورت گروهی و گاهی به صورت  اختصاصی مجلات ويژه خود را دارند كه آن را چاپ و توزيع می ‌نمايند. اين مجلات و گاهنامه ها اغلب به زبان انگليسي هستند.

کد خبر 1171560

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha