به گزارش خبرگزاری شبستان، محمد ناصری، مسئول کارگاه قصه و رمان حوزه هنری و نویسنده اثر، این کتاب را صرفا یک سفر نامه خام ندانسته بلکه به گفته خودش سعی کرده مسائل آموزشی حج را نیز تا حدودی باز گو کند، لذا این کتاب را برای افرادی که قصد مشرف شدن دارند مفید خوانده است.
وی همچنین به عنوان کتاب«جای پای ابراهیم» اشاره کرده ٬ گفت: ازآنجایی که مقام ابراهیم یک جایگاه والا و چشمگیری در سفر حج است، این مقام والا دیدگان و اذهان هر زائری را به خود جلب میکند،بنابراین تصمیم نامگذاری این جایگاه شریف بر عنوان کتابم را گرفتم.
مسئول کارگاه قصه و رمان حوزه هنری اقتباس اثرش از سفر نامه های مشهور مذهبی را رد نکرده و در این باره اظهار داشت: از سفرنامه های مطرحی چون «خسی در میقات» جلال آل احمد، کتاب «حج» دکتر شریعتی و سفر نامه ناصر خسرو الهاماتی را گرفته ام که بیشترین تاثیر را از کتاب «حج» دکتر شریعتی گرفتهام.
بنا بر گزارش پایگاه خبری انتشارات سوره مهر، ناصری با رد اینکه جایگاه سفرنامه نویسی به اتمام رسیده، اذعان داشت: اگر هر موضوعی در قالب مشخص و مدونی در آید نتیجه کار مطلوب می شود،سفرنامه چنین حالتی دارد و اگر به خوبی ایده پردازی شود و به تحریر درآید مورد استقبال همگان واقع میشود.
گفتنی است کتاب «جای پای ابراهیم» تولید مرکز آفرینشهای ادبی حوزه هنری است که در 134 صفحه، قطع رقعی و در تیراژ 2500 جلد و با قیمت 3000 هزار تومان از سوی سوره مهر عرضه شده است.
پایان پیام/
نظر شما