به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از عربی 21، روزنامه گاردین با کارگردان فیلم«11 روز در ماه می» که روایتگر زندگی کودکان در غزه هنگام حملات رژیم صهیونیستی به این منطقه در سال گذشته است، گفتگو کرد. در این حملات 261 فلسطینی در غزه کشته و هزاران نفر زخمی شدند.
اولین اکران سینمایی این فیلم قرار است در ششم ماه می آینده در سینما های پیکچر هاوس در لندن پایتخت انگلیس همزمان با اولین سالگرد این حملات انجام شود. 10 سالن برای نمایش این فیلم رزرو شده است.
گاردین می گوید: این فیلم با صحنه هایی از اخبار بی بی سی درباره حملات هوایی آغاز می شود که تماشاگران آن را می دانند. همانطور که مایکل وینتر باتم می گوید: قبل از ورود زمانی به درگیری، تماشاگر را با مصاحبه با 28 خانواده درباره وضعیت کودکانی که هر روز می مردند، مطلع کنیم
طرح این فیلم برای وینتر باتم است. وی این فیلم را با هماهنگی کارگردان محمد الصواف فیلمبرداری شد، تدوین کرد.
خانواده های کودکان در غزه از مشارکت در آن خودداری کردند، اما الصواف آنها را قانه کرد که آنها باید به جهانیان نشان دهند تا درباره فرزندان شان که آرزوهایی داشتند و وجود ندارند، صحبت کنند.
این روزنامه گزارش داد: الصواف از پایداری این مردم شگفت زده شده است و می گوید که ماهیت و طبیعت این مردم مهربان و خوش برخورد هستند. آنها درباره فرزندانشان که به علت خشونت از دست رفتند، سخن می گوید. اما این مرگ و میرهای بسیار برای آنها هزینه داشته است، آنها احساس شکستگی می کند و آنقدر از غم و اندوه شدید خسته شدند که نمی توانند خشم زیاد را نشان دهند.
الصواف می گوید که مشخص است که نگران کننده مسئله ای که از آن سوال می کنیم، شرایط مرگ نیست، بلکه امیدهای از دست رفته بود که قبل از آن وجود داشت، رویای آنها چه بود و آینده شان چه بود؟
گاردین نوشت: تعدادی کمی از خانواده ها حاضر به مصاحبه در مکان شهادت فرزندان شان شدند. گروه فیلمبرداری از تعدادی کمی هنگام زیارت قبور فیلم گرفت. در برخی از مواقع نیز خاطرات بر این عزیزان غلبه می کرد.
این روزنامه معتقد است که برای مردم غرب، احتمال می رود که تکان دهنده ترین لحظه ها، تصاویر کودکان کشته شده یا زخمی است که با تصاویری از آنها در اوقات خوش پیوند خورده است. الصواف می گوید که این تصاویر پاک نمی شود. همچنین فیلم هایی از آنها در شبکه های مجازی هنگام انتقال به بیمارستان یا گذاشتن شان روی زمین توسط خانواده ها منتشر شده است.
الصواف می گوید که درحالی که کسانی در جنگ های دیگر گرفتار شدند که فرصت پناه بردن به کشورهای دیگر را دارند. اما این گزینه برای بیشتر فلسطینی ها نیست.
نظر شما