اجرای طرح آرامش بهاری در 28امامزاده شاخص کهگیلویه و بویراحمد

مدیرکل اوقاف کهگیلویه و بویراحمد از اجرای طرح آرامش بهاری و برنامه های متنوع فرهنگی، دینی و مذهبی در 28 امامزاده شاخص این استان خبر داد و گفت: این طرح در روزهای پایانی سال و لحظات تحویل سال نو اجرا می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از یاسوج، حجت الاسلام سیدعلی صالح موسوی اعظم، مدیرکل اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد در نشست خبری با اصحاب رسانه، از اجرای طرح آرامش بهاری و برنامه های متنوع فرهنگی، دینی و مذهبی در 28 امامزاده شاخص این استان خبر داد و گفت: این برنامه ها از روز ( 28 اسفند) سال جاری تا (15 فروردین) سال آینده ادامه دارد.

 

وی بیان کرد: روحانیون مستقر در امامزاده ها ضمن اجرای برنامه های متنوع فرهنگی و دینی و مذهبی به سوالات و شبهات دینی گردشگران و مسافران نوروزی پاسخ خواهند داد.

 

حجت الاسلام موسوی اعظم، برخی از این بقاع متبرکه شاخص در سطح کهگیلویه وبویراحمد را امامزادگان شاه مختار، قاسم، غالب، عسکر، محمود، سید محمد و بی بی زهراخاتونین در شهرستان بویراحمد و دنا و امامزاده بی بی رشیده، امیر ولی، میرسالار، سید محمود و سید یحیی (ع) در شهرستان کهگیلویه و بقعه متبرکه بی بی حکیمه خواهر امام رضا (ع) در گچساران عنوان کرد.

 

وی، تهیه بروشور فرهنگی با محتوای شناساندن امامزاد‌ها، برپایی نمایشگا‌ه های فرهنگی در نقاط مختلف استان، نصب بنر و پوسترهای تبلیغاتی و برگزاری برنامه‌ های متنوع و مختلف فرهنگی، دینی و اجتماعی را از مهم ترین برنامه های پیش بینی شده در این امامزاده ها اعلام کرد.

 

مدیرکل اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد، بقاع متبرکه را از مهم ترین قطب های فرهنگی و گردشگری در هر منطقه و استان دانست و افزود: با طرح آرامش بهاری و برنامه های فرهنگی، تربیتی و مذهبی در ایام نوروز آرامش همراه با آموزش معارف الهی و سرگرمی کودکان و نوجوانان برای خانواده ها و مسافران نوروزی ایجاد خواهد شد.

 

حجت الاسلام موسوی اعظم گفت: ساخت مساجد در روستاهای این استان نباید مانند ساخت برخی مدارس در روستاهای فاقد جمعیت، انجام شود بلکه باید در جاهایی مسجد ساخته شود که نیاز مردم آن مناطق باشد.

 

وی بیان داشت: حدود 300 مسجد در استان کهگیلویه و بویراحمد بین 10 تا 30 درصد پیشرفت فیزیکی داشته که امید است با ساخت و تکمیل این مساجد نیاز برخی مناطق این استان به مسجد برطرف شود.

 

حجت الاسلام موسوی ‌اعظم با بیان اینکه بیش از 300 روستا در استان کهگیلویه و بویراحمد مسجد ندارند، گفت: یکی از نقاطی که با کمبود شدید مسجد مواجه است، شهر یاسوج مرکز این استان است که باید به این موضوع توجه جدی شود.

 

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کهگیلویه و بویراحمد از در دستور کار بودن ساخت چهار مسجد در نقاط مختلف شهر یاسوج خبر داد.

 

وی ادامه داد: در سراسر استان کهگیلویه و بویراحمد 811 مسجد وجود دارد که حدود نیمی از آنها قابلیت برگزاری نماز وجود دارد.

 

این مسئول در استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: نباید به ‌گونه ‌ای عمل شود که در یک روستا مسجد و یا مدرسه ‌‌ای ساخته شود ولی به علت مهاجرت مردم آن روستا این مسجد و مدرسه بلااستفاده رها شوند کما اینکه نمونه ‌های این مورد در برخی نقاط استان وجود دارد.

 

وی خاطرنشان کرد: برای جلوگیری از هدر روی پول مساجد در نقاطی که احتمال خالی شدن آنها از سکنه وجود دارد مسجد نمی ‌سازیم که در این رابطه نقاطی که به مسجد نیاز دارند در اولویت قرار می ‌گیرند.

 

حجت الاسلام موسوی ‌اعظم از همکاری بسیار خوب اداره ‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری این استان به موضوع گردشگری مذهبی و نیز ساخت سرویس‌ های بهداشتی مساجد قدردانی کرد.

 

پایان پیام/

کد خبر 116918

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha