جعفر میعادفر، معاون اجرایی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی کشور در گفتوگو با خبرنگار شبستان درمورد اقدامات نوروزی این مرکز گفت: امداد نوروزی از 25 اسفند آغاز شده و تا 15 فروردین سال 91 با مشارکت و همکاری پلیس راه، نیروی انتظامی، هلال احمر، خدمات مختلف پزشکی را به مردم و مسافران ارائه میدهد.
میعادفر با بیان اینکه 2 هزار پایگاه در سطح جادهها و شهرها خدمات مختلف درمانی و بهداشتی را در مواقع اضطراری ارائه میدهند، تصریح کرد: در طرح نوروزی مرکز حوادث و فوریتهای پزشکی کشور در سال 91، 3 هزار دستگاه آمبولانس، 30 دستگاه اتوبوس آماده ارائه خدمات جادهای هستند.
معاون اجرایی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی کشور اظهارکرد: حدود 196 ایستگاه سلامت در مسیر جادهها مستقر هستند و 17 هزار پرسنل پزشکی و پیراپزشکی در اورژانس پیش بیمارستانی در طرح نوروز فعالیت میکنند.
وی بااشاره به امداد هوایی در برخی از استانها، خاطرنشان کرد: در منطقه خوزستان نیز به دلیل حضور راهیان نور و بازدید مردم از نقاط مختلف دفاع مقدس خدمات ویژه در مراکز ثابت و درمانگاههایی با استقرار پزشک خدمات پزشکی ارائه میشود.
اتصال 50 هزار کیلومتر روستا در برنامه پنجم توسعه به خدمات اورژانس
میعادفر از پوشش جادههای روستایی برای خدمات اورژانس خبرداد و افزود: در برنامه 5 ساله توسعه 50 هزار کیلومتر جاده روستایی به جریان خدمات اورژانس میپیوندد.
میعادفر درمورد طول مدت زمان حضور گروه اورژانس بر بالین بیماران، گفت: این زمان براساس استاندارد در هر کشوری تعریف میشود و با توجه به برنامه چهارم توسعه به جز تهران در تمام شهرها به 8 دقیقه رسیده است. همچنین در خدمات جادهای نیز در 80 درصد مواقع ظرف مدت 14 دقیقه به محل حادثه میرسند که استاندارد این زمان 15 دقیقه است.
وی ادامه داد: بیشترین پوشش اورژانس معمولا در ورودی و خروجی شهرها است و به طور میانگین در مسیر جادهها در هر 40 کیلومتر یک پایگاه اورژانس حضور دارد.
میعادفر اظهارکرد: در سال 90، هزار و 830 پایگاه جادهای و شهری، 10 اتوبوس آمبولانس فعالیت داشتند اما در سال 91 این میزان طبق آمار اعلام شده ارتقاء یافت.
پایان پیام/
نظر شما