سید مرتضی بختیاری، وزیر دادگستری درباره آخرین کتابی که مطالعه کرده است، به خبرنگار شبستان گفت: آخرین کتابی که مطالعه کردم هشت جلدی «عنصر شجاعت» تألیف آیتالله حاج میرزا خلیل کمرهای است، این کتاب نمونه تحلیلی از واقعه کربلا است.
وی همچنین درباره آخرین فیللمی که تماشا کرده است، اظهار داشت: آخرین فیلمی که تماشا می کنم سریال «شوق پرواز» به کارگردانی یدالله صمدی درباره زندگی شهید بابایی است، این سریال را مرتب پیگیری می کنم.
وزیر دادگستری با تاکید بر توجه به دغدغه های مقام معظم رهبری در مورد اهتمام به کتاب و کتابخوانی خاطر نشان کرد: کتاب و کتابخوانی جایگزینی ندارد و این نکته توصیه من به همه خانوادهها است که از کتابخوانی غفلت نکنند، در این خصوص توصیه میکنم که به بیانات و دغدغههای مقام معظم رهبری را مورد توجه قرار دهند.
سید مرتضی بختیاری از همه مسئولان و دستاندرکاران فرهنگی کشور خواست برای فرهنگسازی و بالا بردن سرانه مطالعه و کتابخوانی تدبیر کنند و تاکید کرد: نباید وسایل ارتباط جمعی و ارتباطاتی نوظهور مثل تلویزیون و وسایل الکترونیکی و فضای مجازی باعث غفلت از امر کتابخوانی شود.
وی افزود: قرآن کریم یکی از اهداف و رسالت پیامبر اکرم (ص) را تعلیم و تعلم بیان میکند، هیچ فضیلتی به مثابه علم نیست در گنجینه تحصیل علم گوهرهای گرانبهایی است. حضرت رسول میفرماید« دانشمندان از پیامبران ارث میبرند» و حضرت علی (ع)« کمال دین را در تحصیل علم و عمل میداند و طلب علم را از تحصیل مال واجبتر میداند» بنابر این کتاب و کتابخوانی مقدمه نور علم است، باید برای عادت دادن روح و ذهن به کتابخوانی تمرین کرد و به اینها نظم داد.
سید مرتضی بختیاری به اهالی کتاب پیشنهاد داد در ایام تعطیلات نوروز حتما کتاب«نقطههای آغاز اخلاق عملی» تالیف آیت الله مهدوی کنی را مطالعه کنند.
«نقطه های آغاز در اخلاق عملی» عنوان کتاب اخلاقی، تالیف آیت الله محمد رضا مهدوی کنی است که برای اولین بار در سال 1373 توسط دفتر نشر فرهنگ اسلامی به چاپ رسیده است و چاپ بیستم این کتاب در سال 1386 منتشر شده و در سال های قبل از چاپ این کتاب به عنوان درس اخلاق به صورت محاضرات هفتگی برای دانشجویان دانشگاه امام صادق علیه السلام توسط آیت الله مهدوی کنی ایراد شده است. کتاب مشتمل بر مقدمه ای است مفصل، در باب تعاریف و تقسیمات اخلاق و بیان دیدگاه های متفاوت به آن، که در همین زمینه به بررسی تفاوت های مسائل اخلاقی و فقهی می پردازد. در این مقدمه مفصل اشاره ای هم به چگونگی رسیدن به تهذیب نفس و تحصیل مکارم اخلاق و ضرورت رسیدن به آن شده است.
پایان پیام/
نظر شما