به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، سردار حسن رستگار پناه، رئیس پژوهشکده امنیت و پایداری دانشگاه امام حسین (ع) سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، ظهر امروز (21 اسفند) در مراسم گرامیداشت عملیات والفجر 10 در شهرستان مریوان، اظهار داشت: انتقال صحیح ارزش های دفاع مقدس به مخاطب به خصوص نسل های بعدی انقلاب وظیفه ای شرعی و ملی است.
وی افزود: فرهنگ دفاع مقدس ساخته و پرداخته یک زمان کوتاه نیست و حاصل چندین سال جانفشانی و شهادت و جانبازی هزاران نفر از بهترین انسان های این خاک پاک است که لحظه به لحظه زندگی این بزرگواران و در نهایت شهادت آنها خود یک فرهنگ عظیم است.
رئیس پژوهشکده امنیت و پایداری دانشگاه امام حسین(ع) سپاه پاسداران افزود: بنا براین برای انتقال این فرهنگ گرانمایه، بایستی حوصله به خرج داده و از جان مایه گذاشت.
سردار رستگار پناه با بیان اینکه اغلب جانفشانی ها و رشادت های رزمندگان اسلام در مناطق جنگی پیوست فرهنگی داشته است، اظهار داشت: جانفشانی ها و رشادت های شهدا، تداوم بخش راه انقلاب و مایه سربلندی نظام جمهوری اسلامی است و باید با بهره مندی از توان تبلیغاتی و رسانه ای و فعالیت های قوی فرهنگی در نشر این مهم گام برداریم.
وی افزود: امروز در تصمیم گیری های مهم منطقه ای و جهانی، نظام اسلامی ایران به عنوان وزنه ای تاثیرگذار ایفای نقش می کند و این مهم همگی به برکت خون هزاران شهید گلگون کفن است.
رئیس پژوهشکده امنیت و پایداری دانشگاه امام حسین(ع) سپاه پاسداران با اشاره به حماسه آفرینی رزمندگان اسلام در این عملیات غرورآفرین، اظهار داشت: عملیات والفجر10 در ساعت 30/23 دقیقه سهشنبه شب 25 اسفند سال 66 هم زمان با عید مبعث رسول اکرم(ص) و رمز مبارک یارسولالله (ص) و با هدف آزادسازی بخش وسیعی از استان سلیمانیه، انهدام ماشین جنگی دشمن و فرصت ایجاد راهکارهای مناسب در جبهه جنوب به مرحله اجرا گذاشته شد.
این مقام مسئول افزود: رزمندگان نیروی زمینی سپاه پاسداران با عبور از کوه ها، رودخانه ها و دیگر موانع طبیعی و مصنوعی از دو محور به پایگاه ها و مواضع نیروهای عراق یورش برده و با درهم کوبیدن مواضع آنها و وارد آوردن تلفات و خسارات سنگینی خطوط مقدماتی دشمن را تسخیر و باقیمانده نیروهای شکست خورده آنان را وادار به فرار کردند.
سردار رستگار پناه خاطر نشان کرد: نیروهای اسلام پس از منهدم کردن خاکریزهای مقدماتی، در زیر نور منورها به سوی شهر خرمال پیشروی کرده و پس از درهم کوبیدن نیروهای بعثی در 12 کیلومتری شمال خرمال و پاکسازی منطقه، چند روستا از جمله گچینه بالا، دره گولان، میرسور، رستم بیگ، گرلوپ، دکون، گچینه پایین، محمد خوج و شیوه مو را آزاد کرده و با قطع ارتباط نیروهای دشمن در دو محور خرمال به سید صادق و خرمال به حلبچه، به هم ملحق شدند.
وی افزود: در جریان این علمیات، علاوه بر آزادسازی شهر خرمال، 250 کیلومتر مربع از خاک عراق آزاد شده و جاده خرمال به شهر کردکوه و جاده خرمال به سیدصادق تحت کنترل در آمد.
سردار رستگار پناه اظهار داشت: همچنین در این عملیات غرورآفرین بیش از سه هزار تن از نیروهای دشمن کشته و یا زخمی می شوند و 550 تن نیز به اسارت در آمدند و بر اثر آتش سنگین رزمندگان اسلام بیش از 360 دستگاه تانک و نفربر منهدم و تعدادی نیز به غنیمت گرفته شد.
پایان پیام/
نظر شما