به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، حجت الاسلام داوود چمانی، معاون فرهنگی، پژوهشی و آموزشی اداره کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی در این نشست گفت: رفتارهای یک اجتماع و شیوه فکری و زندگی افراد نشانه فرهنگ دینی و مذهبی آن جامعه است.
وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری در بیانات اخیر خود دو نکته را حائز اهمیت قرار داده که یکی پیوست فرهنگی و دیگری مهندسی فرهنگی است، افزود: در بحث مباحث فرهنگی باید از ابتدا شروع و در جائی پایان یابد و یکی از انجام امور فرهنگی پیوست فرهنگی است.
حجت الاسلام چمانی با اشاره به اینکه در پیوست فرهنگی می توان با اهدافی که وجود دارد خلع های فرهنگی را پر کرد، گفت: در بحث فرهنگ چهار مقوله اساسی و مهم ایران، اسلام، تجدد و سنت مد نظر قرار گرفته است که باید در پیوست فرهنگی این مقوله ها مورد نظر قرار گیرد.
وی ادامه داد: امروزه بحث های اندیشه های انقلابی در کشورهای اسلامی خود را نمایان کرده که با توکل به خدا مسلمانان سراسر جهان در انقلاب های خود پیروز خواهند شد.
معاون فرهنگی، پژوهشی و آموزشی اداره کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی خاطرنشان کرد: در مبحث پیوست فرهنگی می توانیم تأثیرات فعالیت های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و عمرانی که به عنوان یک هسته فرهنگ هستند، به عنوان یک پیوست فرهنگی محسوب می شود.
وی افزود: اقتصاد و فرهنگ باید در کنار هم قرار گیرند و این مقوله با هم تأثیرات مهمی در جامعه خواهند داشت.
حجت الاسلام چمانی با اشاره به اینکه رشد اقتصادی باید برای تکامل انسانی افراد جامعه همیشه باید در امور فرهنگی هم قرار گیرد، تصریح کرد: مهندسی فرهنگی بسیار مهم است و باید برای تحقق این مهندسی پیوست فرهنگی را در کنار تکامل آن قرار داد.
در ادامه این نشست وحید ضرغامی، کارشناس امور فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی در خصوص چگونگی اجرای جشنواره پیوست فرهنگی و همچنین اجرای اصل پیوست و ارائه طرح های مناسب با این پیوست مطالبی ارائه کرد.
گفتنی است ارائه لوح فشرده آئین نامه اجرائی پیوست فرهنگی، جشنواره پیوست فرهنگی و پیوست فرهنگی پیشنهاد دستگاه های اجرائی از مصوبات این نشست بود.
پایان پیام/
نظر شما