به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، فروپاشی رژیم صهیونیستی قابل مشاهده است، تاکید امیرعبداللهیان بر عزم جدی ایران برای توسعه روابط با قاره آفریقا، مساجد در آن حدی که مورد انتظار رهبری است، پایگاه قرآنی نیستند از جمله گزیده اخبار سیاسی شبستان در سه شنبه ۲۳ فروردین است.
رژیم صهیونیستی تصور نمی کرد روزی جوان فلسطینی به تلاویو برود و عملیاتی انجام دهد
حسین اکبری، کارشناس مسائل غرب آسیا شب گذشته (دوشنبه ۲۲ فروردین) در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما با بیان اینکه سطح اقدامات مقاومت در یک سطح گسترده تر به لحاظ کیفیت و حوزه جغرافیایی تغییر پیدا کرده است، گفت: رژیم صهیونیستی تصور نمی کرد که روزی جوان فلسطینی به تلاویو برود و عملیاتی را انجام دهد و راحت عملیات را ترک کند. این اقدامات از منطقه 48 انجام می شود از جایی که رژیم صهیونیستی فکر می کند 70 ساله است که توانسته سلطه خود را در این منطقه حفظ کند.
این کارشناس مسائل غرب آسیا با اشاره به اینکه امروز رژیم صهیونیستی به این نتیجه رسیده است که نه تنها در طول 70 سال دستاوردی نداشته است بلکه همچنان مقاومت در مناطق 48 و در مناطقی که آنها تصور نمی کردند از غزه شروع و تا کرانه باختری آمد و گسترش پیدا کرده است، ادامه داد: بنابراین این موضوع برای رژیم صهیونیستی نگرانی جدی و اساسی به وجود آورده است که دیگر آنها فقط با مقاومت فلسطین و غزه مواجه نیستند بلکه در درون خانه خودشان تهدید می شوند.
وی با اشاره به اینکه با توجه به اقدماتی که در حوزه های مختلف فضای مجازی و هکر ها انجام شده خیلی از رهبران آنها در امنیت نیستند و به راحتی رهگیری می شوند، افزود: بعد از اقدماتی که در تلاویو انجام شد مدت ها مغازه ها و مراکز مختلف بسته بود که نشان دهنده این است که احساس امنیت در این مناطق وجود ندارد.
این کارشناس مسائل غرب با اشاره به اینکه عملیات ها هم به لحاظ نوع، کیفیت و جغرافیا امروز در یک سطح بسیار بالا و گسترده انجام می شود و این نگرانی که امروز برای رهبران رژیم صهیونیستی به وجود آورده نشان دهنده این است که آنها دیگر توان مقابله ندارند و هیچ نقطه امن برای اتکا و تکیه ندارند، افزود: رژیم صهیونیستی ادعایی در دنیا داشت که مرکز دموکراسی و رعایت حقوق بشر هستیم، این ادعا را سال ها به دنیا القا و تحمیل می کردند.
امسال روز قدس روز ویژه ای در تمام دنیا خواهد شد/فروپاشی رژیم صهیونیستی قابل مشاهده است
سیدرضا صدرالحسینی، کارشناس و تحلیلگر مسائل غرب آسیا و امور بین الملل شب گذشته (دوشنبه ۲۲ فروردین) در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما با بیان اینکه فروپاشی رژیم صهیونیستی را از درون می توانیم مشاهده کنیم، گفت: امسال روز قدس روز ویژه ای در تمام دنیا خواهد شد. تمام حرکت هایی که از تقریبا از 40 سال قبل به این طرف در موج های مختلف و انتفاضه های گوناگون مشاهده می کنیم، تکه های یک زنجیر هستند که باید به گلوی نظام سلطه و رژیم غاصب صهیونیستی بیفتد.
وی با بیان اینکه همه این حرکت ها را می توانیم در قالب مبارزه یک مردم مظلوم اما مقاوم و ایستاده ببینیم که در شکل ها و انتفاضه های مختلف بروز و ظهور پیدا می کند، گفت: اتفاقاتی که در هفته های گذشته در پایتخت رژیم صهیونیستی افتاد دارای اهمیت بود به دلیل اینکه تصور می شد در غزه یا در مناطقی که دور از مرکز امنیت رژیم صهیونیستی است این اتفاقات می افتد.
این کارشناس مسائل بین الملل با بیان اینکه در طول پنج دهه گذشته با تبلیغات و امکاناتی که به رژیم صهیونیستی داده اند، تلاویو یک نقطه امن معرفی می شد، اضافه کرد: اتفاقاتی که در هفته اخیر افتاد این هیمنه را شکست در واقع نشان داد که نه تنها گنبد آهنین نمی تواند از رژیم صهیونیستی حمایت کند بلکه سرویس های اطلاعاتی مختلف داخلی و خارجی هم این توان را ندارند که در مقابل مقاومت ایستادگی کنند.
صدرالحسینی با اشاره به اینکه در حوزه اقتصادی، سیاسی و امنیتی، امروز شکنندگی های واقعی در رژیم صهیونیستی ایجاد شده است، افزود: تمام تبلیغات 40 سال گذشته که بخشی از کشور موعود و سرزمین موعودی که صهیونست ها تبلیغ می کردند الان شکسته شده است. در تنش هایی که در طول دو سال گذشته رخ داد، اتفاقاتی که نتانیاهو در زمان نخست وزیری رقم زد، مجدداً بازگشت و مهاجرت معکوس را به شدت دیدیم. قطعاً شرایطی به وجود آمده است که رفتن به سمت سرزمین های اشغالی برای هیچ یک از کسانی که حتی با تبلیغات یهودیت این کار را انجام می دهند، نخواهد افتاد.
این کارشناس مسائل بین الملل با بیان اینکه به نظر می رسد همانطور که بعضی از رهبران فلسطینی می گویند دیگر نیازی به استفاده از موشک نیست، اتفاقاتی در داخل رژیم صهیونیستی افتاده است که باید این سرزمین را رها و خارج شوند، گفت: اصل تشکیل حاکمیت غاصبانه اشتباه بوده یعنی از ابتدا هیچ پایه و اساسی نداشته است. جنین یک نقطه ای فلسطین اشغالی است که تصور می کردند نمی توانند روی حوزه مبارزاتی و مقاومتی حساب کرد اما بعد از اینکه متوجه شدند بخشی از این اقداماتی که در تلاویو صورت گرفته توسط جوانان متولد شده و تعلیم یافته در جنین رخ داده، فشارهای خودشان را در این منطقه افزایش دادند.
تاکید امیرعبداللهیان بر عزم جدی ایران برای توسعه روابط با قاره آفریقا
حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان و خانم اولیویا روامبا وزیر امور خارجه بورکینافاسو در تماس تلفنی در خصوص مسائل دوجانبه گفتگو و تبادل نظر کردند. وزیر امور خارجه کشورمان در این گفتگو ضمن تبریک انتصاب خانم روامبا بهعنوان وزیر خارجه جدید دولت بورکینافاسو، برای ایشان در مسئولیت جدید آرزوی موفقیت کرد.
امیرعبداللهیان، با اشاره به اهمیت قاره آفریقا در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران، بر عزم جدی ایران برای توسعه روابط با این قاره از جمله با بورکینافاسو تاکید کرد.
وزیر امور خارجه کشورمان همچنین بر آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای برگزاری کمیسیون مشترک همکاریهای دو کشور تاکید کرد.
امیر عبداللهیان فعالیت تروریستهای افراطی و تکفیری در این کشور و منطقه غرب آفریقا را نگرانکننده توصیف کرد.
اولیویا روامبا در این گفتگوی تلفنی ضمن تبریک متقابل ماه پر خیر و برکت رمضان، برای توسعه مناسبات ابراز امیدواری کرد.
وزیر خارجه بورکینافاسو ضمن ابراز علاقه برای گسترش روابط سیاسی- اقتصادی با جمهوری اسلامی ایران ، خواستار گسترش همکاریهای علمی- فنی و دریافت کمکهای مختلف از سوی ایران شد و افزود ایران بهعنوان کشوری که سالها با تروریسم درگیر بوده است، میتواند تجربیات خود را در اختیار بورکینافاسو بگذارد.
مساجد در آن حدی که مورد انتظار رهبری است، پایگاه قرآنی نیستند
حجت الاسلام اکبر احمدپور در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه مساجد باید پایگاه قرآنی شوند، گفت: مساجد باید پایگاه اصلی نشر و مبانی قرآن در کشور باشند اما متاسفانه در حال حاضر مساجد ما در آن حدی که مورد انتظار رهبری و مردم است به این سمت و سو حرکت نکرده اند. خیلی از مساجد به مدد کانون های فرهنگی و هنری و همچنین عناصر بصیر و آگاه و مطلع توانسته اند در رابطه با نشر قرآن قدم های خوبی را بردارند و فعالیت های موثری را در این حوزه داشته باشند اما این شامل همه مساجد ما نمی شود.
نماینده مردم خواف و رشتخوار در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: ما باید تلاش کنیم که همه مساجدمان این خصیصه و ویژگی را داشته باشند، چه امامان جماعت، چه پایگاه های بسیج و چه کانون های فرهنگی هنری و چه چهره های فعال فرهنگی در مساجد باید تلاش کنند که مساجد را به این سمت و سو ببرند تا پایگاه قرآنی شوند.
وی تصریح کرد: در حال حاضر بزرگترین تجمع ها در مساجد شکل می گیرد و ما می توانیم بهترین فرصت را از این تجمع ها برای نشر مبانی قرآن داشته باشیم و فرهنگ قرآنی را در مساجد گسترش دهیم.
وی با انتقاد از اینکه در جامعه ما فرهنگ قرآنی گسترش پیدا نکرده است، گفت: فرهنگ قرآنی باید در همه رفتارهای مردم بروز و ظهور داشته باشد؛ دانشگاه ها، مدارس، مساجد، بازار و مراکز مختلف مردمی باید این فرهنگ را داشته باشند و هر فردی باید تلاش کند که رفتار و سیاست های عملی خودش را با قرآن تطبیق دهد.
نظر شما