تاسیس صندوق قرض‌الحسنه در دانشگاه های مناطق محروم

معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم از اختصاص10 میلیون تومان اعتبار برای تأسیس صندوق قرض‌الحسنه به دانشگاه‌های مناطق محروم و با ویژگی‌های خاص خبرداد و گفت: 5 میلیون تومان نیز به سایر دانشگاه‌ها اختصاص می یابد.

غلامرضا خواجه‌سروی، معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پیرامون جزئیات صندوق قرض‌الحسنه دانشجویی به خبرنگار شبستان گفت: صندوق قرض‌الحسنه دانشجویی از دوره‌‌های گذشته در دانشگاه‌های باسابقه توسط جهاددانشگاهی تشکیل شده است.

وی افزود: 46 دانشگاه زیرنظر جهاددانشگاهی صندوق قرض الحسنه دانشجویی دارند، ولی در سایر دانشگاه‌ها در سراسرکشور این صندوق به شکل سازمان‌یافته نیست، درحالی که صندوق قرض‌الحسنه دانشگاهی امروز یک نیاز تلقی می شود. 

 

خواجه‌سروی بااشاره به 2 ویژگی صندوق قرض‌الحسنه دانشجویی، تصریح کرد: این صندوق نیازهای علمی دانشجویان را برطرف می‌کند و به دانشجویان ما در حین تحصیل یاد می‌دهد که چطور به طور مستقل صندوق قرض‌الحسنه ایجاد و اداره کنند.

 

وی ادامه داد: دانشجویان با عضویت و پرداخت مبلغ ناچیزی به راحتی نیاز هم‌نوعشان را برطرف می‌کنند که این خود آموزش کار خیر برای دانشجویانی است که بعدها می خواهند به جامعه خدمت کنند و مفید باشند.

 

معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم یادآورشد: در تلاش هستیم از مجموعه‌های خارج از دانشگاه کمک بگیریم که در این رابطه از کمیته امداد قول مساعد گرفته ایم.

 

وی با بیان اینکه دانشگاه هایی که از لحاظ فرهنگی فعال هستند، در اولویت قرار دارند، خاطرنشان کرد: به دانشگاه‌هایی که در منطقه محروم و با ویژگی‌های خاص هستند، 10 میلیون تومان و همچنین 5 میلیون تومان به سایر دانشگاه‌ها برای تأسیس صندوق قرض‌الحسنه پرداخت می‌شود که باید به طور دائمی در صندوق بماند و در حال گردش باشد.

خواجه‌سروی با بیان اینکه دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر متقاضی تاسیس صندوق قرض‌الحسنه است، گفت: در اعتبارات فرهنگی در نظر گرفته ایم تا مبلغ اولیه صندوق قرض‌الحسنه این دانشگاه را پرداخت کنیم.

 

پایان پیام/

کد خبر 116384

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha