مدارس قرآنی رباط کریم و بهارستان در انتظار مربیان قرآن

مسئول امور قرآنی اداره تبلیغات اسلامی رباط کریم و بهارستان از کمبود مربی مرتبط با رشته قرآن و معارف در این شهرستان خبر داد.

 

عابد اسماعیل زده به خبرنگار شبستان گفت: در حال حاضر حدود 44 مدرسه قرآنی در شهرستان رباط کریم و بهارستان تاسیس شده اما متاسفانه از وجود مربیان مرتبط با رشته قرآن و معارف بی بهره هستند.

وی با اشاره به استفاده از مربیان ورزش و پرورشی و رشته های غیرمرتبط با قرآن در برخی از کلاس های قرآن مدارس افزود: مدارس قرآنی نیازمند مربیانی است که در رشته قرآن و معارف تحصیلات داشته باشند و بتوانند با جذابیت درس قرآن را به دانش آموزان ارایه دهند.

اسماعیل زاده خاطرنشان کرد: حدود یک و نیم سال است که اداره تبلیغات اسلامی رباط کریم اقدام به برگزاری دوره آموزش ضمن خدمت برای مربیان کلاس های مدارس قرآنی با همکاری آموزش و پرورش بهارستان و رباط کریم کرده است.

مسئول امور قرآنی اداره تبلیغات اسلامی رباط کریم و بهارستان گفت: تمام دانش آموزان مقاطع تحصیلی مختلف بعد از ساعاتی که در مدارس خود حضور دارند می توانند در مدارس قرآنی ثبت کرده و از آموزه های قرانی نیز بهره برداری کنند.

 

فروشگاه قرآنی بصائر در رباط کریم شعبه ندارد  

اسماعیل زاده مسئول واحد قرآنی اداره تبلیغات اسلامی رباط کریم با اشاره به وجود فروشگاه عرصه محصولات قرآنی سازمان دارالقرآن با نام بصائر در تهران افزود: اقلام فرهنگی و قرآنی سازمان دارالقرآن در فروشگاه بصائر عرضه می شوند اما متاسفانه هنوز شعبه ای برای شهرستان خود نتوانسته ایم راه اندازی کنیم تا محصولات فرهنگی و قرآنی را در اختیار مردم قرار دهیم.

وی با بیان اینکه همانطور که جسم ما نیازمند لباس است روح انسان نیز نیازمند مفاهیم قرآنی است ادامه داد: با وجود اینکه طرح استفاده از آیات قرآنی در تابلوهای سطح شهر به مسئولان مربوطه چند ماه پیش ارایه شده تا زینت بخش شهر ما باشد تاکنون هیچگونه جوابیه ای به این طرح داده نشده است.

اسماعیل زاده با اشاره به وجود محصولات ابتکاری قرآنی و لزوم معرفی آنها به مردم در قالب نمایشگاهی افزود: مناسب است آیات کاربردی قرآنی از سوی متخصصان استخراج شده و به شکل اقلام فرهنگی جذاب در اختیار خانواده ها قرار بگیرد.

وی با اشاره به طرح ابتکاری قرآنی ادامه داد: استفاده از آیت الکرسی در قالب یک کار تکس و معرفی فواید و خواص آن به مردم از جمله طرح های قرآنی ابتکاری این اداره است.

عدم اجرای طرح هفت سین قرآنی به صورت گسترده

اسماعیل زاده گفت: طرح هفت سین قرآنی به منظور استفاده در ایام نوروز برای مردم طراحی شده اما از سوی مسئولان مربوطه برای اجرا در سطح گسترده با موفقیت روبرو نشده است.

وی درباره این طرح تصریح کرد: وجود سلام های قرآنی و استفاده از مفاهیم قرآنی در قالب یک هفت سین در برخی از موسسات قرآنی مورد بهره برداری قرار می گیرد.

سازمان دارالقرآن کریم به عنوان یکی از متولیان نشر فرهنگ قرآنی در کشور فروشگاه دائمی محصولات قرآنی با عنوان بصائر را راه اندازی کرده و تا پایان اسفند ماه سال جاری نیز جشنواره محصولات قرآنی سایر موسسات قرآنی را برگزار می کند اما با وجود این اقدامات ضرورت وجود نمایشگاه هایی با عرضه محصولات و هدایای قرآنی در آستانه سال نو آشکار است.

پایان پیام/

 

کد خبر 116223

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha