حضور باشکوه کانون های روستایی در مراسم بزرگداشت 18 اسفند

کانون های روستایی شرکت گسترده و باشکوهی در مراسم بزرگداشت 18 اسفند سالروز تشکیل ستاد عالی کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور داشتند.

مسئول دبیرخانه امور مساجد استان کردستان به خبرنگار شبستان گفت: مساجد اصلی ترین پایگاه در شکل گیری و استمرار انقلاب اسلامی هستند و کانون های مساجد به عنوان رسانه بزرگ و تاثیر گذار، با آموزش مبانی دینی در تحکیم باورها، اعتقادات، تغییر رفتارها و درونی کردن دین، نقش موثری را ایفا می کنند.


کامل گلباغی، کارکرد اجتماعی مسجد را یکی از کارکردهایی دانست که پس از انقلاب احیا شد و اظهار کرد: همکاری و تعامل میان مردم با امام جماعت و خادم و اعضای هیئت امنای مسجد سبب حضور پررنگ مردم در آن مسجد خواهد شد.


وی گفت: کانون های فرهنگی هنری مساجد چشم اندازی بود که در مقابله با هجمه دشمن پیرو رهنمودها و بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی به عنوان راه و طریق روشن تبیین و مشخص شد.


وی با اشاره به تاسیس دفتر کانون های روستایی و عشایری در ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور و توجه خاص ستاد به ایجاد مراکز فرهنگی و توسعه آنها در مناطق محروم، تصریح کرد: در سال آینده و جاری یک سوم کانون ها در مناطق محروم و روستاهایی که از نظر جمعیت و قشر جوان استعداد دارند تاسیس می شود.


مسئول دبیرخانه امور مساجد اظهار داشت: گسترش کانون ها در قلب روستاهای محروم، مناطق عشایری و توسعه فعالیت های تخصصی آنها در دستور کار ستاد عالی و کانون ها قرار دارد.


این مسئول، استفاده از فناوری‌های جدید و به روز رسانی فعالیت‌های فرهنگی، هنری مساجد را نیز یکی دیگر از برنامه‌های کانون برای سال آینده ذکر کرد و افزود: افزایش برنامه‌های ما با محوریت جوانان و ترغیب و تشویق آنان به سمت برنامه‌های معنوی است.


گلباغی تصریح کرد: ستاد عالی کانون های مساجد برای راه اندازی کانون های روستایی تا سقف 10 میلیون ریال تجهیزات ارائه خواهد کرد و تاکنون امسال 35 کانون روستایی دراین استان تشکیل شده است.


وی گفت: تجهیز کتابخانه مساجد روستائی به کتاب های دینی، علمی، پژوهشی، تجهیز انواع نرم افزار، سی دی های مذهبی و قرآنی، اعتبارات فرهنگی، اوقات فراغت، راه اندازی جشنواره های فرهنگی و هنری روستائی و نمایشگاه آثار و صنایع دستی و هنرهای تجسمی روستائی از جمله حمایت های دبیرخانه کانون های مساجد کردستان است.


مسئول دبیرخانه امور مساجد استان کردستان یادآور شد: توسعه فرهنگ روستایی از طریق کانون های فرهنگی و هنری مساجد مبتنی بر مشارکت مردم است که اثر بخشی برنامه ها را به دنبال دارد و روحیه امید را در مردم احیا می کند و در فرایند طرح یک برنامه فرهنگی و رسیدن به اهداف آن که مقابله با جنگ نرم دشمن محسوب می شود بسیار تاثیر گذار است.

 

پایان پیام/ 

کد خبر 116172

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha