به گزارش خبرگزاری شبستان، حاکمان جزیره بحرین با کمک نیروهای غربی و برخی کشورهای عربی هنوز بر سر مواضع خصمانه خود برای سرکوب مردم هستند اما بحرینی ها برای رسیدن به هدفشان که هماه ریشه کن کردن فساد و ظلم در حکومت است مصمم تر از آن هستند که با این تشرها از پای بنشینند.
مردم بحرین که بیش از یک سال است در رسیدن به خواسته ها و آرمان های مشروع خود علیه حاکمان بحرین به پاخواسته اند بار دیگر دست اتحاد به یکدیگر دادند و تظاهراتی را به راه انداختند که به اعتراف رسانه های غربی بزرگ ترین تظاهرات آنها در یک سال گذشته بوده است.
پایگاه اطلاع رسانی المنار با ارایه گزارشی در این باره به حضور صدها هزار نفری مردم بحرین در خیابان های منامه، پایتخت بحرین اشاره کرده و نوشته است: نمازگزاران روز جمعه در تظاهراتی عظیم با عنوان «ما اینجا هستیم، بحرین» بار دیگر برای نشان دادن اعتراض خود نسبت به بی توجهی حکومت به خواسته هایشان به خیابانها آمدند و خواستار آزادی، اصلاخات سیاسی و عدالت اجتماعی شدند.
با وجود اینکه تظاهرات به صورت مسالمت آمیز برگزارش شد اما باز هم معترضان از خشونت های نیروهای امنیتی بحرین در امان نماندند و با پرتاب گازهای اشک آور و ضرب و شتم از سوی نیروهای پلیس مواجه شدند.
نبیل رجب، رییس مرکزحقوق بشر بحرین در گفتگو با منابع رسانه ای این تظاهرات را بزرگ ترین تظاهرات رمردمی بحرین رد یک سال گذشته دانست اما رسانه های غربی از جمله بی بی سی نیز این تظاهرات را بزرگترین تظاهرات مردمی در بحرین در طول یک سال گذشته توصیف کردند.
بی بی سی با ارایه گزارشی در این باره نوشت: بزرگترین تظاهرات در بحرین پس از سرکوب اعتراضات مردمی در این کشور در یک سال گذشته در نزدیکی منامه برگزار شد.
بنابرگزارش بی بی سی، نزدیک به صد هزار تن از مردم بحرین در نزدیکی منامه پایتخت این کشور برای اصلاحات سیاسی فوری راهپیمایی کردند. معترضان به دعوت برخی از گروه ها و شخصیت های مهم از جمله آیت الله شیخ عیسی قاسم، رییس شورای روحانیون بحرین در سالگرد ورود نیروهای آل سعود به جزیره بحرین دست به این تظاهرات زدند و شیخ قاسم پیشاپیشآنها حرکت می کرد.
معترضان خواستار اصلاحات سیاسی، تشکیل یک دولت مردمی و تغییراتی در قاون اساسی شدند که بتواند قدرت پادشاهی در این کشور را کاهش دهد.
علاوه بر این زندانیان بحرین نیز در سلول های خود با سر دادن شعار الله اکبر دست به تظاهرات زدن تا به برادران خود ثابت کنند که هنوز هم برای دستیابی به آرمان بحرین آزاد تا رسیدن خواسته های قانونی خود به آنها وفادار هستند.
خلیل المرزوق، نماینده پیشین پارلمان بحرین و یکی از سازماندهندگان این راهپیمایی به بی بی سی گفت: امروز یکی از غیر منتظره ترین راهپیمایی ها در تاریخ بحرین انجام شد و هزاران نفر در آن شرکت کردند. معترضان در این تظاهرات خواستار دمکراسی شدند و گفتند با وجود تمامی سرکوب ها در سال گذشته ما عقب نشینی نمی کنیم و به اعتراضات خود ادامه می دهیم و خواسته ما این است که مردم تنها منبع قدرت باشند.
حسن عبدالنبی، عضو کمیته اطلاع رسانی گروه های مخالف رژیم بحرین در خارج در گفتگو با شبکه تلویزیونی المنار در استودیوی این شبکه در بیروت درباره پیام های تظاهرات گسترده بحرینی ها گفت: ملت بحرین با تظاهرات گسترده مسالمت آمیز بودن و رفتار متمدنانه خود را به جهان نشان داد و تاکید کرد همچنان خواسته های برحق خود را بیان می کند.
او در این باره گفت: با هیج واژه ای نمی توان حضور گسترده مردم را در این تظاهرات بیان کرد.
عبدالنبی افزود: یکی از پیام های این تظاهرات بیان دو مشکل ملت بحرین با رژیم دیکتاتوری این کشور و اشغالگران سعودی در بحرین است.
قیام مردمی در بحرین به درازا کشیده و با وجود گذشت بیش از یک سال از این قیام تنش ها همچناندر حد بسیار بالا ادامه دارد.
در اعتراضات مردمی بحرین که از روز 25 ژانویه سال گذشته میلادی آغاز شده است حدود 65 نفر از مردم بحرین جان خود را از دست داده اند.
زندان های آل خلیفه در این روزها پر از زندانیانی است که به خاطر ابراز عقاید خود مجبورند سکوت طاقت فرسای زندان و شکنجه های سخت را تحمل کنند.
گزارش ها حاکی از آن است که تاکنون بیش از 10 نفر از فعالان بحرینی بر اثر شکنجه های سخت در زندان های آل خلیفه به شهادت رسیده اند اما آنها که در رأس قدرت قرار دارند با تظاهر به اینکه در حال انجام اصلاحات در کشور هستند سعی در پوشاندن همه این حقایق دارند.
پایان پیام/
نظر شما