به گزارش خبرگزاری شبستان از سمنان، سردار علی استاد حسینی، فرمانده سپاه قائم آل محمد(عج) استان سمنان امروز (19 اسفند) در پیامی بمناسبت سالگرد تاسیس ستاد عالی کانونهای فرهنگی هنری مساجد و همایش گرامیداشت نوزدهمین سالگرد تاسیس ستاد عالی کانون های مساجد آورده است: اولیاء اسلام همواره مردم را به ساختن مسجد تشویق کردهاند و پاداش هاى بزرگى براى این کار ذکر نمودهاند.
در این پیام آمده است: قرآن کریم ساختن و تعمیر مسجد را شایسته کسانى مىداند که به خدا و روز قیامت ایمان دارد و بنابراین، ساختن مسجد نشانه روشنى از ایمان به خدا و قیامت است.
در ادامه می خوانیم: تعمیر مسجد که در آیه قرآن کریم آمده گاهى به صورت ساختن و بناى مسجد است و گاهى هم به صورت رفتن و نماز خواندن در آن است، چون آبادى مسجد با حضور مسلمانان در آن میسر مىشود و گرنه مسجدى که مردم در آن رفت و آمد ندارند، خراب است اگر چه به بهترین شکلى درست شده باشد.
فرمانده سپاه قائم آل محمد(عج) استان سمنان تاکید کرد: مسجد در اصل براى عبادت ساخته شد و مسلمانان در مواقع نماز در آن گردهم مىآمدند و نماز جماعت مىخواندند، ولى از مسجد به صورت هاى دیگرى هم استفاده مىشد، بخصوص در عصر پیامبر و خلفا مسجد مرکز فرماندهى سیاسى و نظامى و محل مشورت هاى مسلمانان بود و براى رفتن به جهاد، سربازان اسلامى در مسجد اجتماع مىکردند و خبرهاى جنگى در مسجد به پیامبر مىرسید، همچنین قضاوت هاى حیرتانگیز امیرالمؤمنین(ع) در مسجد اتفاق افتاده است.
سردار استاد حسینی تصرح کرد: تاریخ انقلاب اسلامی نیز با مسجد عجین است، منبر و مسجد رسانه ی تاریخی شیعه و مهمترین ابزار عملیاتی امام امت(ره) بوده است، لذا نقش محوری مسجد در ایجاد حکومت اسلامی و دفع حاکمیت جائرانهی خاندان پهلوی بر هیچ احدی پوشیده نیست.
در این پیام تاکید شده است: و مسجد فریاد بلند اختلاط دین و سیاست در اسلام است و هرکس ذرهای به خیالپردازیهای لیبرالها و سکولارها در جدایی دین از سیاست اصرار دارد، کافی است به کارکرد مسجد و منبر در جامعه نگاهی گذرا بیندارد.
در ادامه آمده است: مسجد نماد هماهنگی و انسجام سه ضلع اساسی مکتب، مردم و امام است، و همه میدانیم که این اتحاد مقدس، مانع هرگونه تهدید بوده و در پیشبرد امورات اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و اقتصادی جامعهی مسلمانان بسیار کارآمد است.
فرمانده سپاه استان سمنان در این پیام با اشاره به اینکه امام راحل عظیم الشأن، پس از پیروزی انقلاب اسلامی، با درک و شناخت عمیق نسبت به کارکرد مهارناپذیر این سه ضلع، بسیج مستضعفین را که عصاره موارد مذکور بود، تأسیس کرد، تاکید کرد: بسیج جوهرهی اسلام مکتبی، تبعیتپذیری عالمانه و جامعهی متدین دینباور است و هرگز نمیتوان بسیج و بسیجی را بدون این عناصر تعریف کرد.
در این پیام تصریح شده است: حضور و ظهور تفکر اسلام ناب و فرهنگ بسیجی در فعالین و مؤثرین کانونهای مساجد مشخص است و بین بسیجیان و مدیران کانونهای مساجد و ائمهی جماعات استان، پیوندی ناگسستنی وجود دارد.
در خاتمه تاکید شده است: درعین حال باور دارم "همه عزیزان سربازان ولایت مدار و مؤثر امام خامنهای هستند و تلاش مینمایند، عرصهی مهم فکری و فرهنگی جامعه با روح معنوی و توحیدی عجین شود و قطعا در این مسیر، همه ید واحدهای برای تحقق جامعه اسلامی و مهدوی خواهند بود".
پایان پیام/
نظر شما