عصر غیبت، دوران کسب معرفت نسبت به امام عصر(عج) است

استاد حوزه علمیه قم گفت: اگر نسبت به امام زمان(ع) در دوران غیبت معرفت پیدا نکنیم، در دوارن ظهور با مشکل جدی مواجه خواهیم شد.عصر انتظار و دوران غیبت، دوران کسب معرفت نسبت به امام زمان(عج) است.

خبرگزاری شبستان، گروه غدیر و مهدویت: حجت الاسلام والمسلمین سیدحسین حسینی قمی، استاد حوزه علمیه قم، صبح جمعه پیش از قرائت دعای ندبه امام زمان(عج) اظهار کرد: عصر ظهور فرصتی طلایی برای رسیدن به معرفت نسبت به امام عصر(ع) است.

وی ادامه داد: ابوجعفر نایب دوم امام عصر(عج)است که ۵۰ سال از ۷۰ سال دوران غیبت صغری امام زمان(عج) از نایبان خاص حضرت بودند که مرحوم محدث قمی در مفاتیح الجنان بیان داشتند، وقتی کسی که زیارت عتبات می رود، شش امام را زیارت می کند و اگر هیچ کدام را زیارت نکرد و فقط به زیارت نواب خاص امام زمان(عج) رفت همان کفایت می کند.


حجت الاسلام حسینی قمی افزود: شخصی خدمت نایب دوم امام زمان(عج) رسید که گفت می خواهم امام زمان(عج) را حضوری زیارت کنم، جناب ابوجعفر در سه جمله پاسخ داد، بسیار خوشحالم که مشتاق زیارت حضرت هستی، برای دیدار حضوری حضرت اصرار نداشته باشد و دعا می کنم اگر موفق به دیدار حضرت در عصر ظهور شدی، دیدارت همراه با عافیت، خوبی و خیر باشد.


وی با طرح این سوال که «مگر می شود دیدار با حضرت همراه با خیر و عافیت نباشد؟»، اظهار کرد: بله، چرا که دوران غیبت دوران کسب معرفت به امام عصر(عج) است، اگر نسبت به امام زمان(عج) در عصر غیبت معرفت نداشته باشیم در زمان ظهور حضرت بامشکل مواجه خواهیم شد. در زمان ظهور کسانی همراه حضرت هستندکه معرفت خاص نسبت به حضرت داشته اند.


استاد حوزه علمیه قم بیان کرد: جناب زاره از شاگردان خاص امام صادق(ع) است، از ایشان سوال می کند، من چه دعایی را در زمان غیبت بخوانم که حضرت پاسخ می دهند؛ دعای«الهم عرفنی نفسک..» را بخوان که خداشناسی، پیامبرشناسی و بعدامام شناسی را همراه دارد. مرحوم سیدبن طاووس هم نسبت به قرائت این دعا تاکیدات متعددی دارد.


حجت الاسلام والمسلمین حسینی قمی عضر ظهور را عصر ایثار، گذشت، اقدام خالصانه توصیف کرد و گفت: امروز جریانات و نحله های انحرافی دامن جوانان شیعه را گرفته است، باید برای اینکه گمراه نشویم دست در دست نایبان عام امام زمان(عج) که فقها و علما هستند بگذاریم تا در مسیر راستین مهدوی قرارگرفته و حرکت کنیم.

کد خبر 1159019

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha