به گزارش خبرگزاری شبستان، دکتر محمد مهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس هیئت امنای بنیاد بوعلیسینا در دیدار آیتالله غیاثالدین طهمحمدی، رئیس بنیاد بوعلیسینا با اشاره به اهمیت میراث حکمی و طبی شیخالرئیس، بر آمادگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای مساعدت و پشتیبانی در پیگیری و اجرای برنامههای علمی و فرهنگی در گستره ملی و جهانی در معرفی این حکیم و طبیب ایرانی تأکید کرد و گفت: ابنسینا جزو سرآمدان مفاخر اسلامی و ایرانی است که برای شناخت و معرفی این دانشمند، نیاز است آئینهای علمی و همایشهای ملی و بینالمللی و چاپ و نشر آثار و رسالههای او، بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اضافه کرد: در زمینه تجهیز کتابخانه و مکانی در شأن ابنسینا برای بنیاد، حمایت لازم انجام خواهد شد تا اهداف و برنامههای علمی این بنیاد به شایستگی تحقق پیدا کند.
آیتالله غیاثالدین طهمحمدی، رئیس بنیاد بوعلیسینا نیز با ارایه گزارشی از روند تشکیل و ادامه کار این بنیاد، گفت: با توجه به اینکه چندین بنیاد به نام ابنسینا در سایر کشورها تأسیس شده و درباره نشر آثار این حکیم فعالیت دارند، لازم است به طریق اولی، بنیاد بوعلی در ایران از لحاظ بنیه مالی و علمی مور توجه قرار گیرد تا بتواند رسالت معرفی و شناخت این دانشمند و حکیم الهی را به نحو شایسته و اثرگذار بهجا آورد.
رئیس بنیاد بوعلیسینا افزود: بهموازات شهرت این حکیم و فیلسوف بزرگ، کاری نشده است و حوزه ابنسیناپژوهی همچنان به تحقیق و پژوهشهای علمی نیازمند است.
وی از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس هیئت امنای این بنیاد درخواست کرد، زمینهای فراهم شود تا کتابخانه جامع سینوی برای گردآوری آثار و رسالههای خطی و چاپی در کنار آرامگاه ابنسینا دایر شود.
در این نشست توکل دارائی، رئیس روابط عمومی و امور بینالملل و مدیر انتشارات بنیاد بوعلیسینا نیز گزارشی از اقدامات انجام شده در سالهای گذشته و برنامههای در دست اقدام برای گسترش فعالیتهای این بنیاد ارایه کرد و گفت: امیدواریم با مساعدت و راهنمایی رئیس و اعضای هیئت امنا، زمینه معرفی جهانی ابنسینا در سال آینده فراهم شود و همایش ملی برای بزرگداشت ابنسینای بزرگ در شهریور سال 1401، با حمایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مسئولان استان همدان به شایستگی برگزار شود.
نظر شما