به گزارش خبرگزاری شبستان، در سال «تولید، پشتیبانیها و مانع زدایی ها»، بخشهای مختلف دستگاه قضایی از جمله سازمان بازرسی کل کشور تلاش کردند با حمایتهای حقوقی و قضایی اولا از تعطیلی واحدهای تولیدی جلوگیری کرده و ثانیا از مجموعههای در حال فعالیت پشتیبانی کنند.
در همین راستا بر اساس اقدامات نظارتی سازمان بازرسی کل کشور در ده ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۰، ۲۰۰ واحد تولیدی احیا و راه اندازی مجدد شدند.
همچنین در پی اقدامات موثر سازمان بازرسی در ۴۴۵ مورد نیز نسبت به جلوگیری از تعطیلی واحدهای تولیدی اقدام صورت گرفت. ضمن آنکه نسبت به افزایش تولید ۲۸۷ واحد تولیدی اقدام شد و همچنین برای ۲۸۶ واحد نیز نسبت به تسهیل در اخذ مجوز آنها اقداماتی صورت گرفت.
همچنین در تامین مالی برای ۴۸۹ واحد تولیدی اقدامات موثری توسط سازمان بازرسی کل کشور انجام شده است، برای ۳۹ واحد تولیدی، رفع معارض قضایی صورت گرفته، ۶۸ واحد تولیدی اقاله گردید و برای یک هزار و ۳۲۹ واحد تولیدی دیگر، اقدامات اثر بخش حمایتی انجام پذیرفت.
بر این اساس، در ده ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۰، سازمان بازرسی کل کشور در راستای ماموریتهای ذاتی و محوله و نیز براساس وظیفه خود مبنی بر آماده سازی بسترهای تحقق شعار سال، ۱۷۴ فقره پرونده نظارت و بازرسی با محوریت بررسی مشکلات و موانع پیش روی تولید و سرمایه گذاری در دستگاههای اجرایی را پیگیری کرده است که این اقدام منجر به تهیه و ارسال گزارشهای بازرسی، شامل ۴۵۱ پیشنهاد اصلاح ساختار، فرآیندها، مقررات و رویههای ناکارآمد و مخل تولید در نظام اجرایی به مراجع مربوطه شده است.
در همین راستا ۵۱۰ فقره گزارش یا نامه نیز از سوی این سازمان و مرتبط با موضوع حمایت از تولید ملی، سرمایه گذاری مولد، اشتغال و کارآفرینی به دستگاههای اجرایی و مسئولان زیربط ارسال شده است.
علاو ه بر آن در راستای تحقق شعار سال، مدیران و کارشناسان سازمان بازرسی کل کشور از یک هزار و ۳۶ واحد تولیدی و اقتصادی سراسر کشور بازدید حضوری و نظارت میدانی مستمر انجام داده اند. این بازدیدها منجر به راه اندازی مجدد ۵۷ واحد تولیدی، جلوگیری از تعطیلی ۱۶۷ واحد تولیدی و افزایش تولید در ۶۹ واحد شده، چنان که در ۷۴۹ مورد نیز در اثر بازدیدها، اقدامات حمایتی اثربخش صورت پذیرفته است.
بر این مبنا سازمان بازرسی کل کشور، وضعیت تولید در واحدهای تولیدی را مورد پایش و رصد دائمی قرار داد که در ده ماهه ابتدایی سال، بالغ بر یک هزار و ۹۰۹ واحد تولیدی در چتر رصدی این سازمان قرار گرفتند که در نتیجه ۴۸ واحد تولیدی راه اندازی مجدد شد، با اقدامات صورت گرفته، نسبت به عدم تعطیلی ۱۱۴ واحد اقدامات موثری انجام گرفت و همچنین در ۶۴ واحد تولیدی نیز افزایش تولید رخ داد، ۱۳ واحد تولیدی نیز اقاله شد، و در ۳۶۶ مورد دیگر نیز اقدامات موثر حمایتی صورت پذیرفت.
نظر شما