بشریت بنا به فطرت پاک خود برای رسیدن به کمال تلاش می کند

استاد حوزه و دانشگاه های تبریز، با بیان اینکه بشریت بنا به فطرت پاک خود در جهت رسیدن به کمال تلاش می کند، گفت: گاهی این تلاش به علت گرایش های مختلف منجر به برخی تفرقه ها و اختلاف ها می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، استاد حوزه و دانشگاه های تبریز، در جلسه تخصصی تفسیر قرآن کریم که با حضور طلاب و چهره های دانشگاهی و فرهنگی تبریز در حسینیه امیر المومنین(ع) منطقه ولیعصر تبریز برگزار شد، به تفسیر آیاتی از سوره آل عمران پرداخت.

 

حجت الاسلام دکتر علی حاجی وند، با اشاره به تاریخ جنگ های صدر اسلام و اهمیت امدادهای الهی در این نبردها، تاکید کرد: در آیات قرآنی اهمیت خاصی بر توکل مومنان شده است به گونه ای که توکل یکی از محورهای مهم در مباحث اعتقاد است.

 

محقق برجسته ادیان ابراهیمی تاکید کرد: توکل دارای مراتب مختلفی است که پائین ترین مرتبه آن مربوط به عوام است و مراتب بالاتر در سطح تسلیم و توفیض به شمار می آید که مختص خواص و خواص الخواص است.

 

محقق برجسته ادیان ابراهیمی در ادامه به موضوعات معنوی در نیل بشریت به کمال پرداخت و گفت: بشریت بنا به فطرت پاک خود در جهت رسیدن به کمال تلاش می کند اما این تلاش به علت گرایشات مختلف منجر به برخی تفرقه ها و اختلاف می شود.

 

این استاد حوزه و دانشگاه های تبریز در جلسه تخصصی تفسیر قرآن کریم تبریز، خاطرنشان کرد: اتحاد موحدین از اهداف عالیه الهی است و در حقیقت این اتحاد به کمالی معنوی می انجامد که وحدت وجود تعبیر می شود.


وی با اشاره به برخی تماثیل عرفانی در ادبیات عرفانی ایرانی گفت: عطار در منطق الطیر خود به داستان سیمرغ اشاره می کند که در حقیقت پرواز سی مرغ به سمت کمال است که این امر همان همراهی قلوب مومنین در رسیدن به جمال حضرت حق است.

 

همچنین حجت الاسلام دکتر علی حاجی وند در این جلسه به دیدگاه نظریات علامه جعفری در موضع عرفان عملی و رسیدن به مراتب بالی عرفانی و علمی پرداخت و در ادامه نیز جمعی از طلاب به بیان نکته نظرات خود در تفایر عرفانی از قرآن پرداختند.


پایان پیام/
 

کد خبر 115782

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha