خبرگزاری شبستان//اصفهان
امروزه و با توجه به هجمههای همه جانبه دشمنان، سخت است پیدا کردن محلی که بتوانیم با خیال راحت فرزندانمان را به آن بسپاریم و از آنها مقابل جنگ دشمنان دفاع کنیم؛ امروزه که جنگ نرم دشمنان حتی در گوشیهای تلفن همراه فرزندانمان به چشم میخورد، امروزه که دشمنان برای از بین بردن نسل جوان ایران از هیچ چیزی هراس ندارند، پیدا کردن محلی برای آموزش جوانان و نوجوانانمان کار سختی است؛ محلی که عقاید صحیح شیعه را به نوجوانان و جوانان آموزش دهد و آنها را از هجمههای دشمنان حفظ کند، جایی که محلی باشد برای تقویت بنیانهای اعتقادی و حل مشکلات معنوی جوانان.
سالها پیش و در دورانی که اتاقهای فکر دشمنان ایران اسلامی برای فاسد کردن جوانان مسلمان برنامهریزی میکردند، با درایت مقام معظم رهبری و پیام ایشان به شورای عالی انقلاب فرهنگی، ضرورت تشکیل جایی برای حفظ جوانان مسلمان و تقویت بنیههای اعتقادی آنها احساس شد و از آن پس تشکیل کانونهای فرهنگی هنری در دستور کار مسئولان کشور قرار گرفت. اگرچه پیش از دولت نهم و دهم توجه چندانی به کانونهای مساجد نشد اما پس از آن اقدامات قابل توجهی برای تاسیس کانونهای فرهنگی هنری مساجد شد و هماکنون در کشور نزدیک به 8 هزار کانون فرهنگی هنری مسجد وجود دارد.
امروز اگر دشمنان برای ادامه جنگ نرم خود عرصه نبردی بخواهند، جوانان مسجدی در سنگرهایی به نام مسجد گرد هم جمع میشوند و در اتاق فکرهای کانونهای مساجد برای مبارزه با غولهای بزرگ اما پوشالی دنیا برنامهریزی میکنند. کانونهای مساجد هماکنون خط مقدم جبهه جنگ نرم هستند.
نقش کانونهای مساجد در مقابله با جنگ نرم غیر قابل انکار است
آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان در مورد اهمیت کانونهای مساجد گفت: نقش کانونهای مساجد در مقابله با جنگ نرم غیر قابل انکار است.
وی با اشاره به لزوم گسترش کانونهای فرهنگی هنری مساجد اظهار داشت: کانونهای فرهنگی، هنری مساجد باید در مساجد کشور گسترش پیدا کنند و مسئولان باید زمینه گسترش این کانونها را فراهم آورند.
نماینده ولی فقیه و امام جمعه اصفهان با بیان اینکه ایجاد کانونهای مساجد در امامزادهها میتواند زمینه افزایش فعالیت آنها را فراهم آورد، تصریح کرد: مسئولان فرهنگی میتوانند با برنامهریزی مناسب برای ایجاد کانونهای فرهنگی هنری مساجد در امامزادههای سطح استان زمینه افزایش فعالیت این کانونها را فراهم آورده و با ایجاد سالنهای مطالعه در کنار امامزادههای استان باعث ارتقای فرهنگ مطالعه در استان شوند.
ضرورت نفوذ کانونهای مساجد به بخشهای مختلف جامعه
وی با اشاره به اظهارات مقام معظم رهبری در مورد تبدیل امامزادهها به مراکز فرهنگی بیان داشت: مسئولان باید زمینه تبدیل امامزادهها به مراکز فرهنگی را فراهم آورند و ایجاد کانونهای مساجد در امامزادهها یکی از زمینههای پیشروی در جهت تبدیل آنها به مراکز فرهنگی است.
آیتالله طباطبایی نژاد، با بیان اینکه مسئولان باید در زمینه کیفیسازی فعالیتهای کانونهای فرهنگی هنری مساجد اقدام کنند، گفت: در راستای رویکرد توسعه فرهنگ روستائی، احداث کانون های فرهنگی و هنری مساجد در روستاها ضروری است.
وی به لزوم توجه مدیران به کتب غنی اسلامی اشاره کرد و بیان داشت: مدیران باید با خریداری کتابهای مناسب برای کتابخانههای مساجد، باعث ارتقای فرهنگ مطالعه در بین اعضای کانونهای مساجد و نمازگزاران شده و رسالههای فارسی مراجع و کتابهای مورد نیاز جوانان باید در کتابخانههای مساجد وجود داشته باشد.
امام جمعه اصفهان فعالیت کانونهای مساجد برای مقابله با جنگ نرم را ضروری عنوان کرد و افزود: مسئولان باید برای جلوگیری از تهاجمهای فرهنگی دشمنان نظام، حمایتهای لازم از این کانونها را انجام داده و با فعالیتهای کانونهای مساجد، ائمه جماعات و پایگاههای بسیج، جلوی فعالیتهای دشمنان را بگیرند.
اصفهان و گام بلند مدیران دبیرخانه برای افزایش تعداد مراکز فرهنگی
باید گفت استان اصفهان با دارا بودن بیش از هزار و صد کانون فرهنگی هنری مسجد، رتبه اول را در سطح کشور به خود اختصاص داده و هماکنون یکی از جبهههای بزرگ مبارزه با جنگ نرم دشمنان به حساب میآید. فعالیتهای ارزشمند دبیرخانه کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان اصفهان برای افزایش تعداد کانونهای مساجد و برنامههایی که این دبیرخانه در ماههای گذشته برای کیفیسازی برنامههای کانونهای مساجد انجام داده، نشان دهنده همت والای مدیران استان برای مبارزه با جنگ نرم دشمنان است.
رئیس کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان اصفهان با بیان اینکه استان اصفهان در زمینه کانونهای مساجد جایگاه خوبی در بین استانهای کشور دارد، اظهار داشت: این استان با دارا بودن بیش از یک هزار و صد کانون فرهنگی هنری مساجد بیشترین تعداد کانونهای سطح کشور را به خود اختصاص داده است.
حجت الاسلام رمضانعلی معتمدی تصریح کرد: دبیرخانه کانونهای مساجد استان به دنبال این است که با فعالیتهای کیفی آموزشی، پژوهشی، اوقات فراغت و دیگر برنامههای فرهنگی باعث گرایش بیشتر جوانان و نوجوانان به فرهنگ غنی اسلامی شود.
کانونهای فرهنگی ابزاری برای عمران معنوی مساجد هستند
همچنین محمدمهدی اسماعیلی، معاون سیاسی امنیتی استاندار اصفهان با اشاره به اهمیت تشکیل کانونهای فرهنگی هنری مساجد گفت: کانونهای فرهنگی هنری مساجد ابزاری برای عمران معنوی مساجد هستند.
وی اظهار داشت: مسجد به عنوان سنگر مبارزه با جنگ نرم، در ارتقای آگاهیها و افزایش فعالیتهای فرهنگی هنری نقش به سزایی دارد، کانونهای فرهنگی هنری مساجد ابزاری برای عمران معنوی مساجد هستند، در شرایطی که دشمن برای سست کردن باورهای اعتقادی جوانان و نوجوانان به انواع تبلیغات متوسل شده در واقع رسالت کانونهای فرهنگی هنری مساجد سنگینتر میشود.
معاون سیاسی امنیتی استاندار اصفهان ادامه داد: کانونهای فرهنگی هنری به عنوان یک الگو میتواند نیازهای فرهنگی و هنری نسل جوان ما را در شرایط امروز پاسخگو باشد، چرا که مسجد جایگاهی است که دشمن نمیتواند در آن نفوذ کند.
وی با اشاره به اینکه خرافهپرستی در روستاها بیشتر است و دشمن هم بیکار ننشسته است، تاکید کرد: خروجی فرهنگی مساجد نه تنها در استان اصفهان بلکه در سراسر کشور بیشتر از واردات دشمن در بین عقاید مردم باشد، تا بتوانیم خود را از عقبماندگی نجات دهیم.
اسماعیلی وجود فرهنگ قرآنی در جامعه را ضروری دانست و تصریح کرد: هر کجا که فرهنگ قرآن وجود داشته باشد و از مسجد و روحانیت حمایت شود، دشمن ناموفقتر است.
راهی طولانی در پیش است
صدها و هزاران کانون فرهنگی هنری در سطح کشور امروز به تغذیه علمی، مادی و معنوی نیاز دارند و جوانان کانونهای مساجد امروز وظیفهای سنگین بر دوش خود دارند، وظیفه آنها در حال حاضر سنگینتر از هر زمان ممکن است و برای رسیدن به اهداف مد نظر مقام معظم رهبری، گامهای بلندی باید برداشت. راه بلندی در پیش است...
پایان پیام/
نظر شما