به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، نشست کتابخوانی با حضور جمعی از اعضای باشگاه های کتابخوانی و کارشناسان فرهنگی، مطبوعاتی و کانون مساجد اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس مرکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان تیران و کرون و مدیر مسئول کانون فرهنگی و هنری امام حسن مجتبی(ع) تیران همزمان با اعیاد شعبانیه و در دهه نکوداشت کانون های فرهنگی و هنری مساجد در محل کانون پرورش فکری کودکان و نوحوانان این شهرستان برگزار شد.
*تعاملات سازنده فرهنگی و هنری بین بخشی
«اکرم یوسفی« در این نشست اظهارداشت: کتاب و کتابخوانی سرمایه مهمی برای کشور و مردم خواهد بود که تقویت این مولفه در در دیگر بخش ها نیز اثر گذار است.
مدیر مرکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان افزود: لازم استافراد در سنین پایین با فرهنگ مطالعه، خلاصه گویی و نقد کتاب آشنا بشوند که اینگونه در ذهن آنان مفاهیم و فرهنگ کتابخوانی پایدار می ماند.
وی با اشاره به اینکه خلاصه گویی کتاب، نشست با نویسندگان، نقد کتاب و نشست های کتابخوانی از جمله برنامه های باشگاه های کتابخوانی است، تصریح کرد: تعامل خوبی با کانون های فرهنگی و هنری مساجد برای گسترش این دسته از فعالیت ها طی سال های گذشته انجام شده و همه از منفعت آن بهره می برند.
یوسفی از برگزاری برنامه های فرهنگی، هنری و قرآنی در سال آینده در حوزه کودکان و نوجوانان خبرداد و اذعان داشت: در این خصوص کانون های فرهنگی و هنری مساجد و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز همکاری خواهند کرد.
وی معتقد است منفعت این تعاملات به قشر کودک و نوجوان خواهد رسید و کیفیت عملکرد را افزایش می دهد.
*خلاصه گویی و نقد کتاب با محوریت اساتید
کارشناس فرهنگی و مطبوعاتی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تیران و کرون گفت: نشست های کتابخوانی برای نسل جوان و نوجوان جذابیت دارد و اگر به سمت نقد کتاب و بررسی ابعاد آن برویم اثر بخش خواهد بود.
«ناصر عباسی« استفاده از کارشناسان در نقد کتاب را مهم خواند و اذعان داشت: برداشت و فهم افراد از یک کتاب و بررسی آن به رشد فکری و ماندگاری داستان ها کمک می کند.
وی ادامه داد: خلاصه گویی و بررسی موضوع کتاب محتوایی کتاب لازم است تا محوریت رمان یا نوشته مشخص شود.
*توسعه فرهنگ کتابخوانی جز مهمترین برنامه های کانون مساجد
مدیر مسئول کانون فرهنگی و هنری امام حسن مجتبی(ع) تیران با اشاره به موفقیت های کانون در موضوع کتاب اظهارداشت: ترویج فرهنگ مطالعه یک برنامه ضروری و مهم برای کانون است که در همه فعالیت ها به آن توجه می شود.
«اکبر مهدی زاده« افزود: توسعه فرهنگ کتابخوانی جز مهمترین برنامه های کانون مساجد که به همین خاطر فعالیت های موثری اجرا و عملیاتی می شود.
وی با اشاره به تشکیل باشگاه های کتابخوانی اذعان داشت: این فعالیت به ترویج فرهنگ کتابخوانی کمک کرده و اعضای کانون در مسیر کتابخوانی فعالیت گسترده ای دارند.
مهدی زاده با بیان اینکه باید مراقب فرهنگ مطالعه باشیم، تصریح کرد: برای صدمه به یک جامعه فرهنگ مطالعه را از آنان می گیرند و امروز افزایش قیمت کتاب بر این مولفه اثر گذاشته است.
در ادامه این نشست اعضای نوجوان باشگاه کتابخوانی خلاصه ای از کتاب های خود بیان کردند.
نظر شما