سومین جلسه شورای تخصصی طرح ارزیابی قاریان و مدرسان

رئیس حوزه ارتباطات شورای عالی قرآن از برگزاری سومین جلسه شورای تخصصی طرح ارزیابی قاریان و مدرسان در محل شورای عالی قرآن خبر داد.

محمد تقی میرزاجانی، رئیس حوزه ارتباطات شورای عالی قرآن با اشاره به برگزاری سومین جلسه شورای تخصصی طرح ارزیابی قاریان و مدرسان به خبرنگار شبستان گفت: تاکنون در دو جلسه پیشین تصمیمات جدی در حوزه اجرایی این طرح اتخاذ شده که سومین جلسه شورای تخصصی، چهارشنبه 24 اسفند در محل شورای عالی قرآن برگزار می‌شود.

 میرزاجانی افزود: سهم عمده تصمیمات کلان در حوزه محتوا و اجرای طرح ارزیابی قاریان و مدرسان از آن جلسات شورای تخصصی طرح ارزیابی قاریان و مدرسان است.

وی طرح ارزیابی قاریان و مدرسان را یک طرح ملی دانست وگفت: از زمان واگذاری طرح ارزیابی قاریان و مدرسان به شورای عالی قرآن چندین جلسه توسط شورای تخصصی برگزار شد که روند مثبت اجرای این طرح مدیون تصمیمات این شورای تخصصی است.

 

وی با اشاره به استقبال بی‌نظیر، شرکت‌کنندگان از این طرح ملی اظهار کرد: یکی از تصمیمات اجرایی شورای تخصصی تمدید مهلت ثبت‌نام متقاضیان تا 15 فروردین سال 91 است که این تصمیم در راستای درخواست شرکت‌کنندگان برای ارسال آثار خود طی زمان مناسب و شرکت در این طرح بود.

میرزاجانی با اشاره به ترکیب شورای تخصصی که متشکل از هیئت علمی و فنی و هیئت ارزیابی و آزمون است، ابراز کرد: یکی از تصمیمات مهم در راستای اجرای طرح ارزیابی، تشکیل هیئت داوران از بین شورای تخصصی این طرح است که این هیئت داوران عهده‌دار بررسی کم‌ و ‌کیف آثار ارسال شده توسط شرکت‌کنندگان است.

وی با اشاره به طبقه‌بندی آثار در سطوح مختلف خاطرنشان کرد: انتخاب سطح شرکت‌کنندگان در این طرح به صورت آزاد و توسط خود شرکت‌کنندگان صورت گرفته است که یکی از مهم‌ترین اقدامات هیئت داوران بررسی آثار و انتخاب آنها در میان سطوح فنی مناسب است.

 

رئیس حوزه ارتباطات شورای عالی قرآن با اشاره به بازخورد متفاوت اساتید و مدرسان قرآنی از اجرای این طرح عنوان کرد: یکی از ابهامات اساتید به اجرای سامانه قانونمند و ضابطه طراحی شده برای تشخیص سطوح قاریان و مدرسان بود.

وی ادامه داد: یکی دیگر از ابهامات اساتید در مورد خروجی‌های این طرح و بهره‌مندی آنان از مزایا، امکانات قاریان و مدرسان ممتاز بوده است.

میرزاجانی با اشاره به برخی از مزایای مورد بحث در این طرح همچون اعزام قاریان به کشورهای خارجی، امکان اجرای تلاوت قرآن در صدا و سیما و معرفی افراد متمایز به بنیاد ملی نخبگان و امکان ادامه تحصیل در دانشگاه افزود: بعضی از این مزایا توسط شورای عالی قران که اجرای آن را بر عهده دارد قابل بررسی است ولی در مورد موارد دیگر، سعی خود را برای استفاده هرچه بهتر از امکانات می‌کنیم.

 

وی با اشاره به چشم‌انداز هدفمند شورای فرهنگی قرآنی کشور گفت: یکی از اهداف اجرای مطلوب این طرح شناسایی نقاط قوت و ضعف قاریان و مدرسان است که می‌تواند چشم‌انداز خوبی برای رسیدن هرچه‌ سریع‌تر به قله پیشرفت نشان دهد.

میرزاجانی با اشاره به توفیق قاریان مصری در بحث تلاوت گفت: وجود برخی از ضوابط برای ارزیابی شرکت‌کنندگان از سوی برخی از اساتید مشکل به نظر می‌رسید که اتفاقا الزام رسیدن به ملاک‌های موجود در این طرح می‌تواند سطح قرائت و تلاوت در کشورمان را به سطح ایده‌آل که همان تلاوت قراء مصر است، نزدیک کند و خصوصا قاریان جوان با امکان دست‌یابی به این ملاک‌های ارزیابی آینده روشنی را برای جامعه قرآنی کشور رقم بزنند.

پایان پیام/
 

کد خبر 115606

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha