به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، سید جواد جعفری، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی و دبیر ستاد هماهنگی و نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد خراسان رضوی، ظهر امروز(17اسفند) در نشست خبری که به مناسبت گرامیداشت "نوزدهمین سالروز تاسیس ستاد عالی کانون های فرهنگی و هنری مساجد" برگزار شد، گفت: با برنامه ریزی های انجام شده و تأسیس 850 باب کانون فرهنگی و هنری در سال 91 تعداد کانون های مساجد خراسان رضوی به 2هزار باب افزایش می یابد.
وی با بیان اینکه به برکت انقلاب اسلامی در سال 72 تاسیس ستاد عالی کانون های فرهنگی و هنری مساجد در شورای عالی انقلاب فرهنگی و با رویکرد ترویج فرهنگ مسجد آغاز به کار کرد، اظهار داشت: راه اندازی 500 کانون فرهنگی و هنری در سال 89 و 90 در مناطق محروم و روستاهای استان خراسان رضوی و استقبال خوب مردم و رشد دو برابری کانون های مساجد در این مناطق مرهون توجه دولت، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و استاندار خراسان رضوی به موضوع پیشتازی پایتخت معنوی کشور در عرصه های معنوی است که باعث رشد و افزایش مراکز فرهنگی در این استان شده است.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: کانون های فرهنگی و هنری مساجد بستر مناسبی برای تحقق اهداف دینی و فرهنگی و استفاده از ظرفیت های موجود در این استان و فرهنگ مداری اساس فعالیت های این مراکز است.
وی حضور جوانان فهیم و ارزش مدار در کانون ها و وجود قابلیت ها و ظرفیت های فراوان در استان را از دیگر موارد تاثیرگذار در رشد و توسعه کانون های فرهنگی و هنری مساجد عنوان کرد و اظهار داشت: مساجد مهترین پایگاه تقویت اعتقادات و باورهای جوانان و نوجوانان جامعه است.
جعفری افزود: با افزایش تعداد کانون های مساجد در استان به 2هزار باب زمینه برای احیای ارزش های مذهبی و دینی و جذب جوانان متدین و انقلاب در عرصه فرهنگی فراهم می شود و این امتیاز بزرگی برای استان محسوب می شود.
دبیر ستاد کانون های فرهنگی و هنری مساجد خراسان رضوی گفت: بر اساس قانون برنامه پنجم سالانه یک پنجم مساجد دارای کانون فرهنگی و هنری می شوند که با توجه به رشد و افزایش کانون ها در استان خراسان رضوی تا پایان برنامه پنجم توسعه همه مساجد خراسان رضوی دارای کانون فرهنگی و هنری خواهند شد.
وی با اشاره به اینکه برای ایجاد هر ساختار و تشکل فرهنگی و دینی نیازمند نیرو های انسانی متدین و دین دار هستیم، خاطرنشان کرد: امیدواریم 80درصد کانون های فرهنگی هنری مساجد در مناطق دور افتاده و محروم و 20درصد کانون های مساجد در نقاط مرکزی و شمالی شهر مشهد راه اندازی شود چراکه مناطق مرکزی و شمالی شهر مشهد بیشتر مورد توجه تهاجم فرهنگی هستند.
پایان پیام/
نظر شما