به گزارش خبرگزاری شبستان از استان آذربایجان شرقی، حجتالاسلام مالک اژدر شریفی شب گذشته (20 دی) در جلسه ستاد پیشگیری و مبارزه با جرایم خاص آذربایجان شرقی، اظهار کرد: بیشتر تخلفات و جرایم رایانهای در کافینتها صورت میگیرد که درج مشخصات کاربران میتواند تا حد زیادی از وقوع جرم جلوگیری کند.
وی تصریح کرد: کافینتهای غیرمجاز در اسرع وقت تعطیل شده و در صورت دریافت مجوز اجازه فعالیت داده شود.
رییس کل دادگستری استان آذربایجان شرقی همچنین از شرکت مخابرات استان خواست نسبت به تشکیل کمیتهای نظارتی اقدام کند و خواست این شرکت از ارایه خدمات به کافینتهای غیرمجاز خودداری کند.
شریفی پیشگیری از وقوع جرایم را بسیار مهم خواند و افزود: تشکیل خانههای فرهنگ دیجیتال و ارایه برنامههای فرهنگی و نرمافزارهای آموزنده به نوجوانان و جوانان، نظارت بیش از پیش بر کافینتها و تشکیل پلیس رایانهای یک امر ضروری است.
وی اذعان کرد: اعمال مجازاتهای واقعی و بازدارنده از طرف قضات، نظارت بر شرکتهای بازاریابی و اطمینان از ارتباط نداشتن آنها با شرکتهای هرمی و تهیه مجموعه قوانین آییننامهها و دستورالعملهای مربوط به رایانه اینترنت و جرایم مربوط به آن از طرف اداره کل ارشاد اسلامی، راهکارهای اساسی در پیشگیری از وقوع جرایم رایانه است.
ریس کل دادگستری استان آذربایجان شرقی تصریح کرد: تشکیل خانههای فرهنگ دیجیتال در آذربایجان شرقی برای ارتقای فرهنگ دینی و ایرانی در میان جوانان ضروری است.
خلیل خلیلاللهی، دادستان تبریز نیز در این جلسه به تشکیل شعبه ویژه جرایم رایانهای در تبریز اشاره کرد و گفت: در استان ما به علت نو پدید بودن این جرائم؛ جرائم خاص زیادی مشهود نیست ولی برای این جرایم مجازاتهای مختلفی متناسب با نوع جرم در قانون پیشبینی شده است.
خلیلاللهی اذعان کرد: برداشت غیر مجاز از حسابهای بانکی، نشر اکاذیب و هتک حیثیت افراد از مهمترین جرایم رایانهای در کشور هستند.
پایان پیام/
نظر شما