به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، هادی فیض منش، مسئول دبیرخانه نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان همدان، ظهر امروز(16 اسفند) در جمع خبرنگاران به مناسبت 18 اسفند سالروز تاسیس کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور با بیان اینکه مساجد اصلی ترین کانون تبلیغ و آموزش است، گفت: در ایران اسلامی مساجد از کارکردهای مختلفی برخوردارند و دشمنان نظام اسلامی با وجود مساجد نمی توانند جوانان ما را منحرف کنند.
وی با بیان اینکه امروزه مساجد به عنوان مهم ترین مجموعه و کانون هستند، افزود: مساجد سدی در برابر تهاجم فرهنگی دشمنان نظام اسلامی باشد.
وی تصریح کرد: در طی سال جاری 376 کانون فرهنگی وهنری مساجد استان همدان با هدف جذب جوانان ونوجوانان به مساجد به ثبت رسیده و فعالیت خود را آغاز کرده اند.
فیض منش در خصوص تعداد اعضا در کانون های مساجد، خاطرنشان کرد: بیش از 55 هزار نفر عضو کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان همدان هستند.
وی با بیان اینکه 283 باب کتابخانه مساجد در سراسر استان فعالیت می کنند، افزود: همچنین در کنار کانون های فرهنگی و هنری و کتابخانه های مساجد، 24 مراکزخانه نورنیز مشغول به فعالیت هستند.
مسئول نظارت بر کانون های فرهنگی وهنری مساجد استان همدان با بیان اینکه 21 کانون تخصصی در مساجد استان همدان فعال هستند، خاطرنشان کرد: امسال 244 میلیون ریال به کانون های تخصصی مساجد کمک شده است.
فیض منش گفت: امسال کانون های فرهنگی وهنری مساجد استان همدان با حمایت های مستقیم ازسوی دبیرخانه مساجد استان یک میلیارد و 500 میلیون ریال به صورت نقدی بهره مند شده اند.
وی در خصوص کانون های جدید التاسیس، افزود: 57 میلیون و 600 هزار ریال به کانون های جدید التاسیس کمک شده است.
وی با بیان اینکه در سال جاری کمک های مشارکتی برای خرید اقلام به کانون های فرهنگی و هنری 66 میلیون ریال بوده است، گفت: همچنین دبیرخانه نظارت برکانون های فرهنگی وهنری مساجد استان 135 میلیون ریال در راستای کمک عمرانی به 3مساجد مساعدت های لازم را کرده است.
مسئول نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان همدان گفت: حمایت از کانون های مصلاهای نماز جمعه استان در سال جاری 15 میلیارد ریال است.
فیض منش افزود: کانون های مساجد مراکزی هستند که در کنار مساجد با استفاده ازنیروهای متخصص به فعالیت های فرهنگی می پردازند که باعث حضورجوانان در مساجد با تکیه بر گسترش آرمان های اسلامی شده است.
وی گفت: یکی از حوزه های مهم ما در روستا ها ایجاد کانون های روستایی است که بیش از 145 کانون فرهنگی و هنری در روستا را داریم که140 میلیون ریال به عنوان کمک های مالی به کانون های روستایی داشتیم.
وی افزود: یکی از پایه های اساسی و اصلی فعالیت های مساجد کتابخانه ها هستند که از دیرباز نیاز محققان بوده و در حال حاضر مهم ترین و اثربخش ترین مراکز فرهنگی به شمار می آیند.
وی بیان داشت: رویکرد دبیرخانه نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد در سال جاری آموزش مدیران کانون ها، روابط عمومی و برگزاری جشنواره های فرهنگی و هنری بوده است.
فیض منش از برگزاری بزرگ ترین جشنواره هنری سرود بچه های مسجد با همت دبیرخانه نظارت برکانون های مساجد استان همدان در سال آتی خبر داد.
وی اهدای طرح تفسیر همراه در بیش از 260 مسجد استان، سلام مسجد ویِژه کودکان، برگزاری نمایشگاه حجاب و عفاف، برگزاری مراسم ولادت حضرت فاطمه الزهرا(س) ، جریان شناسی فرقه های ضاله، طرح تلاوت نور، سینما تابستان، همایش بانوان در دوره های آموزشی طلایه داران حجاب و عفاف، برگزاری مراسم دهه کرامت و ولایت را از دیگر برنامه های این دبیرخانه دانست.
مسئول نظارت بر کانون های فرهنگی وهنری مساجد استان همدان با بیان اینکه 18 اسفند سالروز تاسیس کانون های فرهنگی و هنری مساجد است، گفت: استان همدان همزمان با سراسر کشور در روز پنجشنبه واقع در مجتمع ابن سینای همدان ساعت 9 صبح اقدام به برگزاری این همایش می کند.
پایان پیام/
نظر شما