به گزارش خبرگزاری شبستان در کردستان، باشی فرماندار سروآباد در جلسه کاهش حوادث و سوانح جادهای در سروآباد اظهار کرد: امروزه تعداد تصادفات جاده اي در کشورما رو به افزايش است و در نتيجه خسارتهاي مالي ناشي از آنها که بر خانوادهها و دولت تحميل ميشود بسيار بالا است.
وی افزود: با توجه به اينکه خسارتهاي مالي و جاني رواني و اجتماعي در مواردي غيرقابل جبران است ضرورت دارد به منظور جلوگيري از خسارت تصادفات رانندگي راهکارهاي موثري به اجرا گذارده شود.
فرماندار سروآباد بیان کرد: عوامل موثري در بروز اين حوادث دخيل هستند در چهار عنوان کلي به انسان، وسيله نقليه عامل طبيعي و عامل راه تقسيم ميشوند که هر کدام از اين عوامل هم زيربخشهاي گوناگوني را در برميگيرد.
باشی با باین اینکه هدف اصلي اين جلسه بررسی عوامل مختلف بروز حوادث جادهاي در جاده سروآباد – کامیاران – مریوان است، اعلام کرد: این جاده يکي از جادههاي مهم کشور است که به سبب تردد زیاد کامیونها خراب شده و همچنین وجود شيب زياد و پيچهاي زياد و عرض کم جاده، کيفيت پايين جاده، ضعف موارد ايمني و عدم رعايت اصول راهنمايي و رانندگي از عوامل مهم در بروز تصادفات در اين جاده به شمار ميرود.
عاصمی رئیس دادگستری سروآباد نیز در این جلسه بیان کرد: وسایل نقلیه سنگین در تصادفات جادهای در این محور نقش اصلی دارند و سالانه تعداد زيادي از هموطنان در حوادث جادهاي جان خود را از دست مي دهند و خانوادههاي زيادي نيز داغدار مي شوند بنابراين ميطلبد مسئولان مربوطه با اعمال راهكارهايي موثر براي رفع عواملي كه در ايجاد اين حوادث نقش اساسي دارند، تلفات رانندگي را به حداقل برسانند.
وی اضافه کرد: در آموزههاي ديني ما تاكيد شده كه حفظ جان يك نفر، مانند حفظ جان همه انسانهاست چرا كه بالاترين موهبت الهي، جان آدمي است و كشته شدن هموطنان در تصادفات جادهاي كه متاسفانه بيشتر آنان را جوانان تشكيل ميدهند علاوه بر آثار زيانبار اقتصادي داراي تبعات اجتماعي نيز هست كه اين تبعات غير قابل جبران است.
نظر شما