عرضه کنندگان انواع بازی‌های خارجی مشمول ۱۰ درصد عوارض می‌شوند

نمایندگان وزارت ارشاد اسلامی را موظف کردند از عرضه کنندگان انواع بازی های خارجی قابل نصب در رایانه، تلفن های همراه و کنسول عوارضی معادل ده درصد(۱۰ درصد)قیمت فروش را أخذ کند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان،نمایندگان مجلس  شورای اسلامی در ادامه جلسه علنی بعدازظهر امروز چهارشنبه (۴اسفند)مجلس شورای اسلامی و در بررسی بندهای درآمدی لایحه بودجه در بند «ی» تبصره ۶ مصوب کردند، کارور (اپراتور)های ارائه‌دهنده خدمات مخابراتی علاوه بر قیمت هر پیامک مبلغ سی (۳۰) ریال از استفاده کنندگان خدمات مزبور دریافت و به حساب درآمد عمومی ردیف ۱۶۰۱۵۴ نزد خزانه‌داری کل کشور واریز می کنند.

۲- به امتیاز و حق السهم کارورهای ارائه دهنده خدمات مخابراتی که دارای پروانه تلفن همراه و دارای شبکه نهایی دسترسی هستند، به میزان دو درصد افزایش یافته است.

طبق بند  بند (م) تبصره۶، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی موظف است از عرضه کنندگان انواع بازی های خارجی قابل نصب در رایانه، تلفن های همراه و کنسول عوارضی معادل ده درصد(۱۰ درصد)قیمت فروش را أخذ و به حساب درآمدی ۱۶۰۱۷۸ جدول شماره(۵) این قانون نزد خزانه داری کل کشور واریز نماید.

همچنین نمایندگان پیشنهاد احمد امیرآبادی فرهانی در خصوص حذف بند (ک) تبصره ۶ را بررسی کرده و در نهایت با حذف این بند موافقت کردند.

احمد امیرآبادی فرهانی در توضیح این پیشنهاد خود، بیان کرد: در این بند  عوارض برای بزرگراه ها و راه های اصلی دیده شده و گفته اند مشمول جریمه غیرقابل بخشودگی شود، یعنی آن هایی که در زمان مقرر عوارض را پرداخت نمی کنند جریمه بدهند. در صورت تاخیر بیش از یک ماه در پرداخت مجددا دو درصد جریمه شوند. بعد گفته تاخیر در پرداخت به ازای هر ماه هم محاسبه شود. اولا دستگاه های الکترونیکی ایجاد شده و بخشی بعضا درست کار نمی کنند و اشتباه کار می کنند. از سوی دیگر این جریمه برای کارگران که بین شهرهای بزرگ و اطراف آن تردد می کنند، سرسام اور است و تبعات اجتماعی به دنبال دارد. 

در این بند آمده بود که  تأخیر در پرداخت عوارض مصوب بزرگراهی و راههای اصلی جدید و شبکه آزادراهی در زمان مقرر، مشمول جریمه غیرقابل بخشودگی معادل بیست درصد(۲۰%) عوارض مصوب در آزادراه، بزرگراه و راههای اصلی جدید مربوط می باشد، در صورت تأخیر بیش از یکماه در پرداخت، علاوه بر اصل عوارض و جریمه مذکور، مشمول جریمه ای معادل دو درصد(۲%) مجموع نرخ اصل و جریمه یادشده به ازاء هر ماه تأخیر، می شود.

در نهایت نمایندگان با پیشنهاد حذف این بند از لایحه موافقت کردند.

کد خبر 1151067

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha