تدبیر پدر یک شهید در تقویت پیوند ورزش و مسجد

نوجوان 16 ساله مسجد دارالسلام از تدبیر پدری شهید برای تقویت پیوند نوجوانان با مسجد می گوید و موفقیتش در رشته تکواندو را از ثمرات انس با فضای معنوی و دوستان مسجدی می داند.


خبرگزاری شبستان: مسجد کارکردها و نقش‌های مختلفی دارد. ارتباط مسجد و ورزش می‌تواند جامعه و نسل جوان جامعه اسلامی را در برابر انواع آسیب‌ها حفظ کند. اگر نسل نوجوان و جوان جامعه با مسجد نماز و قرآن آشنا شوند از بسیاری آسیب‌ها نظیر فساد و اعتیاد که امروزه از طریق انواع فضاهای مجازی و ماهواره و اینترنت به آنان القا می شود، مصون می‌مانند.

 

خوشبختانه نسل جوان امروز در برابر موج‌های ضد اخلاقی، اعتقادی و فکری همچنان استوار است و حضور خود را در مساجد و پایگاه‌ها بیشتر از گذشته حفظ کرده و اثرات برکات این حضور هم با تربیت نخبگانی در مساجد رقم خورده است که باعث افتخار و اقتدار ایران شده‌اند و بر اهمیت و نقش مساجد همواره تأکید می‌کنند.

 

سیدعلی نکونظر آزاد متولد 22 مهر سال 74 است و 16 سال دارد، وی عضو فعال بسیج مسجد دارالسلام است و در سال 88 در رشته تکواندو در مسابقات شمال غرب تهران و مسابقات استان تهران رتبه اول و مدال طلا کسب کرده است.

 

وی به خبرنگار شبستان می‌گوید: در سال دوم رشته ریاضی و فیزیک مشغول به تحصیل هستم، حضورم در مسجد با تشویق دوستانم آغاز شد و بعد از مدتی در سال دوم راهنمایی عضو بسیج مسجد دارالسلام شدم.

 

وی می‌افزاید: از همان آغاز عضویتم در بسیج مسجد دارالسلام در همه کلاس‌ها و برنامه‌ها به صورت مستمر شرکت می کردم و پس از اینکه به عنوان بسیجی نمونه انتخاب شدم به عنوان عضو افتخاری در دوره‌های بزرگسالان آموزش می‌دیدم.

 

قهرمان ورزشی مسجد دارالسلام ادامه می‌دهد: فعالیت‌های ورزشی‌ام ابتدا با کشتی و شرکت در باشگاه های ورزشی زیر نظر اساتید هفت‌تیر زیر نظر استاد اسدی شکل گرفت و سپس به ژیمناستیک و بعد رشته‌های رزمی و به ویژه تکواندو را انتخاب کردم.

 

وی با اشاره به روحیه بچه‌ های مسجدی‌ و مشارکت آنها می‌گوید: بچه‌مسجدی‌ها در محیط اجتماعی و فراگیر همه زمینه‌های فکری و مهارتی‌شان را توأم با هم یاد می گیرند. در مسجد تنها اخلاق و مباحث دینی نیست که آموخته می‌شود بلکه مهارت‌های اجتماعی و چگونگی برخورد با افراد گوناگون در اجتماع و توجه به محور فضیلت و تقوا از مهم‌ترین نکاتی است که بچه‌مسجدی‌ها آنها را در مسجد می‌آموزند.

 

نکو نظرآزاد ادامه می دهد: تقویت اعتماد به نفس، حس مسئولیت پذیری و امانت داری، صداقت، همدلی وهمکاری و افزایش خلاقیت و نوآوری از مهمترین خصوصیات نوجوان مسجدی است.

 

 

نوجوان ورزشکار مسجد دارالسلام بیان می‌کند: اقامه نماز اول وقت و به جماعت در مسجد درالسلام یکی از برکات حضور مستمرم در مسجد است. این مهم با تشویق پدر شهید گلگونی قوت گرفت. پدر شهید گلگونی هر ساله پیوند نوجوان مسجد دارالسلام را با مسجد و ارزش‌های دینی مستحکم‌تر می‌کند. وی هر سال همزمان با ایام عید نوروز به نوجوانانی که در طول سال شرکت فعالی در اقامه نماز جماعت داشته‌اند، عیدی می‌دهد و همین عامل مؤثری در تشویق نوجوانان به حضور در مسجد موثر بوده است.

 

وی با اشاره به اینکه جوانان مستعد یادگیری و بهره‌برداری از استعدادهای خدادادی هستند که در وجودشان به ودیعه گذاشته شده اس، خاطرنشان می‌کند: ائمه جماعات مساجد، مسئولان فرهنگی و افرادی که با نوجوانان در مساجد سر و کار دارند، باید با اخلاق اسلامی و داشتن مهارت‌های ارتباطی نسل جوان را به مساجد جذب و برای آنان برنامه‌های مختلفی را در مساجد برنامه‌ریزی و اجرا کنند.

پایان پیام/
 

کد خبر 115030

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha