آئین نامه انتخاب آثار برتر علمی حوزه حج و زیارت بررسی شد

آئین نامه انتخاب آثار برتر علمی حوزه حج و زیارت در جلسه‌ای با حضور حجت الاسلام والمسلمین نواب و اعضای شورای سیاستگذاری انتخاب و تجلیل از آثار مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری شبستان، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی حج، جلسه شورای سیاستگذاری انتخاب و تجلیل از آثار برتر علمی حوزه حج و زیارت، با حضور حجت الاسلام والمسلمین سیدعبدالفتاح نواب برگزار و نحوه فراخوان انتخاب آثار برتر پژوهشی حوزه حج و زیارت مورد بررسی و اصلاح ساختاری قرار گرفت.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در این جلسه با اشاره به اهمیت جمع آوری آثار برتر پژوهشی حوزه حج و زیارت، خواستار اعلام فراخوان آثار حداکثر تا نیمه اسفندماه امسال شد.
وی بر ضرورت انتخاب آثار برتر پژوهشی حوزه حج و زیارت و تشویق نویسندگان این آثار تأکید کرد و افزود: در فراخوان به آثار مرتبط با حج مانند فاجعه منا که با نگاه ویژه بین المللی نگاشته شده است و نیز آثاری که در پیشبرد جهان اسلام نقش دارد، توجه شود.
حجت الاسلام والمسلمین نواب همچین خواستار اعلام فراخوان در قالب کوتاه، اما جامع و رسا شد و تذکر داد که حتما حق معنوی آثاری که در قبال آن هزینه‌ای دریافت نشده است، برای نویسنده محفوظ باشد.
حجت الاسلام والمسلمین رکن الدینی معاون فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری نیز در این جلسه به تبیین فلسفه برگزاری همایش آثار برتر علمی حوزه حج و زیارت پرداخت و نخستین آن را ارزیابی آثار نوشته شده از سوی خادمان زوار اعلام کرد.
وی دومین فلسفه را تشویق کارگزاران و خادمان حج به سمت تولید آثار فاخر عنوان و ابراز کرد: ساماندهی و تشویق آثار خادمان حج هدف فراخوان آثار علمی بود تا افرادی که دارای فضل علمی و تجربه میدانی هستند بتوانند در این حوزه محتوای جدید تولید کنند.
در رابطه با تولید علم دکترمیرزا علیزاده رییس پژوهشکده حج و زیارت هدف و خاستگاه تمام تلاش‌ها را کار فرهنگی عنوان کرد و گفت: لازم است مانند کتاب سال جمهوری اسلامی در حوزه تولید علم وارد شویم و در حوزه پژوهشگران حج و زیارت اینگونه اقدام کنیم.
حجت الاسلام رضایی معاون پژوهشی پژوهشکده حج و زیارت  نیز در سخنانی به بررسی آئین نامه انتخاب آثار برتر علمی حوزه حج و زیارت پرداخت و گفت: از سال 1388 تا سال 1400 حدود 1050 عنوان کتاب غیر از کتاب‌های تولید پژوهشکده استخراج شده است.
وی با بیان اینکه پوستر همایش سال گذشته آماده شده است، پیشنهاد کرد که از طریق تماس تلفنی یا ارسال پیامک افزون بر اعلام فراخوان، از نویسندگان که در حوزه حج و زیارت قلم زده‌اند، خواسته شود تا آثار خود را ارسال کنند تا برای همایش ارزیابی شود.
در این جلسه افزون بر نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت، معاون فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری، رییس پژوهشکده حج و زیارت، مدیر آموزش بعثه مقام معظم رهبری، معاون پژوهشی پژوهشکده حج و زیارت و مدیر گروه کلام پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه حضور داشتند.

کد خبر 1147113

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha