امنیت در دانشگاه ها منوط به همکاری و کمک خانواده دانشجویان است

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اهواز، اظهار داشت: ما در مجموعه دانشگاه در تلاشیم تا محیط امنی را برای دانشجویان فراهم کنیم اما تحقق این امر نیازمند کمک و مراقبت خانواده هاست.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، دکتر منصور امین، معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز، در نخستین همایش ارتباط با خانواده تحت عنوان دانشجو و آسیب‌های روانی اجتماعی، هدف از این همایش را ارائه راهکارهای مناسب برای رفتار با نوجوان و مصون نگهداشتن آن از آسیب‌های روانی اجتماعی عنوان کرد و گفت: رده سنی 18 تا20 سال بسیار پر مخاطره و حساس است و گاهی جوانان ما بعد از جدا شدن از خانواده‌ها و ورود به محیط دیگر، دچار مشکلاتی می شوند.

 

وی خطاب به خانواده دانشجویان، با بیان اینکه دانشگاه جای بسیار امنی نیست، تصریح کرد: ما در مجموعه دانشگاه تلاش خود را انجام می‌دهیم اما تا شما پدران و مادران کمک و مراقبت نکنید، نمی‌توانیم محیط امنی را برای فرزندان شما فراهم کنیم.

 

وی با بیان اینکه متأسفانه در خوابگاه‌ها مواد مخدر، قرص‌های روان‌گردان، مشروبات الکلی و انحرافات فکری و سیاسی وارد می‌شود، افزود: همه دانشگاه‌ها با این آسیب‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها مواجه‌اند؛ ما سعی کردیم در این دانشگاه این موضوع را به حداقل برسانیم.

 

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز، اضافه کرد: لازم است راهکارهایی ارائه شود که بدانیم به چه شکل با جوانان و سرمایه‌های بزرگ نظام مقدس جمهوری اسلامی رفتار کنیم تا آنان را از آسیب‌های درون اجتماع مصون و در امان نگه داریم.

 

همچنین سردار محمدرضا اسحاقی، فرمانده نیروی انتظامی خوزستان، اعتیاد به مواد مخدر را پدیده‌ای دانست که دنیا از آن متضرر شده و زمینه‌ساز بروز آ‌سیب‌های جدی اجتماعی و انحرافات مرتبط با حوزه اجتماع ‌است.

 

وی با اشاره به اینکه ریشه پدیده اعتیاد به مواد مخدر را باید در مسائل اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی جامعه جستجو کرد، ادامه داد: متأسفانه امروزه در حوزه جوانان، به‌خصوص تحصیل‌کرده‌ها، این تهدید به صورت مدل صنعتی بروز کرده و فرد را گرفتار می‌کند.

 

وی با بیان اینکه در کارگاه‌های آموزشی که در این زمینه در مدارس و دانشگاه برگزار می‌کنیم، در تلاشیم که یافته‌های خود را از مجموعه آسیب‌ها، مشکلات و پرونده‌ها ارائه دهیم، عنوان کرد: مشارکت فعال خانواده‌های دانشجویان ما یقیقاً می‌تواند بسیار اثربخش و تأثیر‌گذارتر از سایر بخش‌های باشد، اما نکته مهم داشتن دغدغه در خصوص مسائل جوانان است.

 

فرمانده نیروی انتظامی خوزستان، با اشاره به اینکه تغییرات مدل زندگی واقعیتی است که اتفاق می‌افتد و ما باید تلاش کنیم که این تغییرات با اصول در تعارض قرار نگیرند، تأکید کرد: والدین توجه کنند که اگر فرزندان آنها گرفتار آسیبی شد، سخت گیری بی‌مورد نداشته باشند و در این‌گونه شرایط، موضوع را با یک متخصص و مشاوره علمی، مذهبی و... در میان بگذارید.

 

حجت‌الاسلام‌ رضا حسینی‌فر، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز، نیز خطاب به خانواده‌ها و دانشجویان اظهارکرد: بر اساس آمارها در غرب، ثابت شده به میزانی که تدین افراد بالاتر می‌رود به همان میزان آسیب‌های اجتماعی، رفتاری و فرهنگی آن‌ها کم شده‌است.

 

وی با اشاره به اینکه میزان سلامت از بسیاری بیماری‌های روانی و مشکلات اجتماعی و برخوردهای غیر اخلاقی منوط به این است که تدین افراد چقدر باشد، خاطر نشان کرد: لازم است مشوق فرزندان خود برای حضور در عرصه‌های فرهنگی و تدین بیشتر باشیم.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 114707

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha