به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، «علیرضا کریمی» در جمع ساکنین کوی امام علی (ع) اراک با تاکید بر اینکه شهرداری و شورای اسلامی کلانشهر اراک در راستای آبادانی شهر و ارائه خدمات مناسب به همگان تلاش می کنند، گفت: فعالیت های شهرداری و شورای شهر با محوریت محله ها و فرهنگ سازی در سطح شهر در حال انجام است.
شهردار کلان شهر اراک با اشاره به اینکه خریداری ۱۲ دستگاه اتوبوس، از برنامه های شهرداری در بودجه ۱۴۰۱ است، افزود: ۴۵ دستگاه اتوبوس و میدل باس به مبلغ ۱۶۰ میلیارد تومان، خریداری شده است.
وی خاطر نشان کرد: شهر اراک در بحث حمل و نقل عمومی وضعیت خوبی ندارد به همین منظور در آخرین جلسه مجمع شهرداران کلانشهرها طی نشست با معاون اول رئیسجمهور، مقرر شد که از اعتبارات دولتی نیز ۲۰ دستگاه اتوبوس برای شهر اراک خریداری شود که انشالله با حمایت دولت و پیگیری های مستمر، این مهم در سال آینده محقق شود.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه شهرداری اراک در نظر دارد طبق بودجه سال ۱۴۰۱، در سال آینده نیز ۱۲ دستگاه اتوبوس خریداری و به ناوگان حمل و نقل عمومی اضافه نماید، گفت: قطعا و حتما توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی، باعث کاهش فاصله زمانی انتظار مسافرین در ایستگاه های اتوبوس خواهد شد و این امر افزایش سطح رضایت شهروندان از خدمات حمل و نقلی شهرداری را به همراه دارد.
شهردار کلانشهر اراک خاطر نشان کرد: توسعه فعالیتهای فرهنگی در مساجد، از برنامههای مهم شهرداری است.
کریمی در ادامه با بیان اینکه شعار شهرداری و شورای شهر بر این مهم استوار است که خدمات شهرداری را به محله ها برسانده،گفت: از آنجا که پروژه های زیادی در شهر در دست اجرا می باشند ولی محله محور نیستند که این موضوع بازنگری خواهد شد.
وی اضافه کرد: شهرداری اراک، توسعه پارکهای محلهای کوچک و اجرای نهضت آسفالت معابر شهری را با مساعد شدن شرایط آب و هوایی، به جد پیگیری و عملیاتی خواهد نمود.
شورای ششم، مسجد پایه و محله محور است
در ادامه این دیدار سید «وحید میرنظامی» نیز در سخنانی با اشاره به اینکه شورای ششم، شورای مردمی است، گفت: مردم دغدغه شنیده شدن نداشته باشند، زیرا این شورا گوش شنوای مردم است.
رئیس شورای اسلامی شهر اراک، با تاکید بر اینکه شورای ششم، مسجد پایه و محله محور است؛ افزود: محل محوری از این جهت که عدالت در تقسیم و تخصیص بودجه و تقسیم امکانات و خدمات شهری از جمله ایجاد پارکها، فضای سبز، آسفالت، جدولگذاری، پروژه های عمرانی و ... رعایت شود.
وی خاطر نشان کرد: اگر عقبماندگیهایی از گذشته به بار آمده انشاالله بر اساس همین محله محوری که شهر اراک بر اساس سرانه جمعیتی به ۵۱ تا ۵۵ محله تقسیم شده، جبران شود .
این مقام مسئول اضافه کرد: مسجد پایه بودن شورا نیز یعنی از این به بعد با کمک شهردار و شهرداران مناطق در مساجد حاضر می شویم و سوالات و درخواست های شهروندان را شنیده و مواردی که در حیطه اختیارات، بودجه و وظایف قانونی شهرداری است را به جد پیگیری خواهیم کرد.
نظر شما