نظریات مطرح شده در حوزه فلسفه رسانه کارایی لازم را ندارند

مهدی یوسفی: باید تئوری هایی در زمینه مخاطب شناسی در باب رسانه مطرح شود تا بتوانیم فلسفه ای برای رسانه ها تعریف کنیم؛ نظریاتی که در زمینه فلسفه رسانه مطرح شده تا حدودی ناقص هستند و کارآیی لازم را ندارند.

به گزارش خبرنگار شبستان: دومین همایش فلسفه رسانه، صبح امروز ، 14 اسفندماه در محل سالن حکمت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، آغاز و تا ساعت 16، با حضور کارشناسان و دانشجویان ادامه یافت.

مهدی یوسفی، در این همایش با ارائه مقاله ای با عنوان «فلسفه ارتباطات»، اظهار کرد: فلسفه درجه دوم شاخه ای از رشته مدیا استاتیک است که متاسفانه چارچوب های اساسی آن شکل نگرفته و مطالعات همیشه به عنوان یک حوزه مطرح است که تنوع دیدگاه هایی نیز در این زمینه وجود دارد و در واقع فلسفه درجه دوم می تواند به رسانه ها این کمک را بکند که پدیده پویا و پروسه ای قابل بحث در خود ایجاد کنند و به نوعی این نوع فلسفه، فلسفه مضاف است.
وی ادامه داد: باید تئوری هایی در زمینه مخاطب شناسی در باب رسانه مطرح شود تا بتوانیم فلسفه ای برای رسانه ها تعریف کنیم و متاسفانه نظریاتی که در زمینه فلسفه رسانه مطرح شده تا حدودی ناقص هستند و کارآیی لازم را ندارند و  به مخاطبان خود نمی اندیشند.
یوسفی تصریح کرد: در زمینه فلسفه رسانه دو ضرورت مهم وجود دارد که در ابتدا باید به یکسری سوال ها در زمینه هویت شناسی پاسخ دهیم و سپس به شناخت مخاطب آنها بپردازیم چراکه رسانه ها نقش موثری در زندگی امروزی دارند و اگر به آنها توجه بیشتری شود تاثیر آن بیشتر به چشم خواهد آمد. 
یوسفی در پایان اظهار کرد: اگر بخواهیم رسانه ای معناگرا و مفهومی به جامعه ارائه کنیم ممکن است خیلی از جذابیت های رسانه از آن گرفته شود اما این به آن معنا نیست که بخواهیم معناگرایی و مفهوم گرایی را در رسانه ها مورد توجه قرار ندهیم و به دلیل کم کاری های موجود باید تلاشی مضاعف در تدوین آثار فلسفی در زمینه رسانه داشته باشیم.

انتهای پیام/

 

کد خبر 114656

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha