به گزارش خبرگزاری شبستان، «شقایق یوسفی» درگفت وگویی اظهارداشت: در مصارف خانگی یک سبد انرژی از حاملهای گاز و برق وجود دارد که بخش زیادی ازاین تولید انرژی توسط سوختهای فسیلی در نیروگاه های حرارتی به وجود میآید اگر روی مصرف گاز دقت نداشته باشیم نیروگاهها با کمبود سوخت و برق مواجه میشوند.
معاون دفتر خدمات مشترکان توانیر به راهکارهای مدیریت انرژی در بخش خانگی اشاره کرد و گفت: مشترکان در اولین اقدام از ورود جریان هوای سرد به داخل خانه در فصول سرد سال جلوگیری کنند.
وی ادامه داد: این جریان هوا میتواند از طریق پنجرهها، درب و دودکش شومینه و یا دریچه کولر وارد اتاق شود از این رو بهترین کار استفاده از نوار درزگیر برای پنجره و پوشاندن درز دربها و هر فضایی که مجرای ورود هوای سرد باشد است.
یوسفی خاطرنشان کرد: در هنگام خرید وسایل برقی به برچسب انرژی دقت شود هر چند این نوع وسایل امکان دارد از لحاظ هزینه ای گرانتر باشد اما در بلندمدت با مصرف برق کمتر، هزینه به خانواده ها باز میگردد.
وی با اشاره به اینکه در مصارف خانگی از بخاری برقی تا جایی که امکان دارد استفاده نشود، گفت: بهترین وسیله گرمایشی بخاری است چراکه شومینه هم درصد زیادی از گرمایش را اتلاف میکند.
معاون دفتر خدمات مشترکان توانیر، پوشیدن لباس های گرم، استفاده نکردن از وسایل برقی پرمصرف، استفاده از روشنایی روز به جای تجهیزات روشنایی را از دیگر راهکارهای جلوگیری از اتلاف انرژی عنوان کرد.
نظر شما