به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد، حجت الاسلام احمد زاده، امام جمعه فاروج در جلسه ستاد احیاء زکات فاروج با اعلام اینکه اولویت مصرف زکات با محرومین است، گفت: زکات و نماز نزدیک یکدیگرند به طوری که قبولی نماز در پرداخت زکات نهفته است.
وی با اشاره به اینکه زکات عمل تعدیل ثروت در بین افراد جامعه است، افزود: در حقیقت زکات فاصله طبقاتی میان فقرا و ثروتمندان را کم و در نهایت موجب برقراری عدالت اجتماعی در جامعه می شود.
وی همچنین از زکات به عنوان روح سخاوت و افزایش رحمت در زندگی یاد کرد و افزود: جمع آوری زکات و توجه به مصرف آن همچنین نموداری از خدمات اسلام را نمایان می کند.
مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان شمالی نیز در این جلسه با اشاره به اینکه زکات امر حکومتی است و نباید دیگران به جمع آوری آن مبادرت ورزند، اظهارداشت: در سال 83 مبلغی بالغ بر 15 میلیون تومان زکات جمع آوری شد که این رقم در سال 90 با تلاش عاملان زکات به 2 میلیارد و 200 میلیون تومان رسیده است.
حسین پور ترویج صحیح زکات، برگزاری همایش های عاملین زکات، تشکیل شورای زکات در کلیه روستاها، اجرای برنامه های رادیویی، تلویزیونی و اجرای تبلیغات محیطی را از جمله برنامه های تبلیغی در جهت اشاعه و توسعه فرهنگ زکات عنوان کرد.
وی با اعلام اینکه این استان باید با تلاش مسئولان و عاملان زکات بتواند به رقم 10 میلیارد تومان زکات واقعی نزدیک شود، بیان داشت: با تلاش اعضای ستاد آسیب های زکات شناسایی شده و اکنون نیز به دنبال راه حل این مشکلات هستیم.
به گزارش روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان شمالی، حسین پور خاطر نشان کرد: در چند سال گذشته نیز بیش از 800 پروژه زکات در روستاها از محل دریافت زکات ساخته شده است.
فرماندار فاروج نیز در این جلسه گفت: در سال 87 ؛ 26 میلیون تومان، در سال 89؛ 88 میلیون تومان و در سال 90؛ 125 میلیون تومان زکات جمع آوری شده است.
ارجاعی خاطر نشان کرد: برای فرهنگ سازی زکات در فاروج تلاش فراوانی انجام گرفته است اما هنوز تلاش دو چندان مسئولان را می طلبد.
پایان پیام/
نظر شما