ضرورت ایجاد تغییر در دروس رشته های تربیت مربی کودک

رئیس دانشکده فنی دختران کاشان(فدک) گفت: تغییر محتوای درسی رشته های مربی کودک و طراحی دوخت منطبق با تعالیم اسلامی و احادیث ائمه (علیهم السلام) ضروری است.

فوژان صباحی، رئیس دانشکده فنی دختران کاشان با بیان این مطلب به خبرنگارشبستان گفت: با وجود آنکه مکتب و تعالیم ارزشمند دینی ما غنی از مفاهیم ارزشمند تربیتی برای کودکان است متاسفانه کتاب هایی برای دانشجویان رشته تربیت مربی کودک در دانشکده های فنی تدریس می شود که تمام محتوای آن از مکاتب غربی و آموزه های آنهاست.


وی افزود: یک مربی در دانشگاه با استفاده از کتاب های درسی غربی آموزش می بیند چگونه می تواند درمراکز تربیت و نگهداری خردسالان آنها را با اخلاق اسلامی تربیت کند.


به گفته وی، در رشته طراحی دوخت نیز متاسفانه تمام الگوهای آموزشی متناسب با پوشش غربی است و دوخت لباس های اسلامی و متناسب با مناسک آیینی حج آموزش داده نمی شود.


صباحی با توجه به ضرورت تغییر محتوای درسی این دو رشته، تاسیس پژوهشکده تربیت مربی کودک و مرکز تخصصی مطالعاتی پوشش و لباس در کاشان را از رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور خواستار شد.


وی در ادامه با توجه به موقعیت گردشگری و پتانسیل های تاریخی کاشان ایجاد رشته های گردشگری و هتل داری را در دانشکده فنی دختران این شهرستان خواستار شد.


رئیس دانشکده فنی دختران کاشان(فدک) بحث های عمرانی را از عمده ترین مشکلات و کمبودهای این دانشکده دانست و گفت: احداث ساختمان جدید در این دانشکده ضروری است.

 

پایان پیام/

کد خبر 114111

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha