به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «حجتالاسلام مرتضی همتپور» امروز (یکشنبه 3 بهمن) در داوری آثار پانزدهمین دوره مسابقات قرآنی مدهامتان در خوزستان، با تبریک ولادت حضرت زهرا (ع) اظهار کرد: قرآن یکی از توصیههای مؤکد رسول گرامی اسلام (ص) چه در دوران حیاتشان و چه در ایامی است که حضرت در بستر بودند.
مدیر ستاد هماهنگی کانونهای مساجد فرهنگی هنری خوزستان با اشاره به حدیث «انی تارک فیکم الثقلین کتاب الله و عترتی» افزود: این حدیث نکته بسیار مهمی است که قرآن و عترت مورد سفارش اکید رسول اسلام (ص) بوده و یکی از وصیتهای امیرالمؤمنین علی (ع) نیز «الله الله فی القرآن» بوده که توصیه ایشان به قرآن است.
وی اضافه کرد: هر گاه آیاتی بر قلب پیامبر (ص) نازل میشد ایشان ابتدا آیات را برای حضرت زهرا (س) قرائت میکردند و از وصایای حضرت فاطمه (س) به حضرت علی (ع) نیز این است که بعد از اینکه من از دنیا رفتم، در کنار قبرم بمان و برای من قرآن بخوان.
حجتالاسلام همتپور یکی از معضلات و آسیبهای اجتماعی جامعه امروز را دور ماندن از معارف الهی و قرآنی دانست و تصریح کرد: خوشبختانه خوزستان دارای شخصیتهای قرآنی بسیاری است که در جهان اسلام میدرخشد و باید این استعدادها همواره شناسایی و معرفی شوند.
وی خاطر نشان کرد: افتخار میکنیم که به عنوان ستاد کانونهای مساجد خوزستان در بحث رواق نور که تماما مباحث قرآنی است، بسیاری از فعالیتهای خود را به قرآن اختصاص دادیم و این وظیفه ذاتی مساجد است.
مدیر ستاد فهما خوزستان با اشاره به برگزاری پانزدهمین دوره مسابقات قرآنی مدهامتان ابراز کرد: در سنوات گذشته برای شرکت در این مسابقات، استعدادهای قرآنی را شناسایی و از آنها دعوت میکردیم که در مسابقات شرکت کنند و سالانه بیش از 2 هزار نفر در این رویداد قرآنی شرکت میکردند.
وی ادامه داد: ولی امسال شرکتکنندگان باید ابتدا در سامانه بچههای مسجد به عنوان عضو کانون معرفی میشد و یک پروسه طولانی و را طی میکردند تا بتواند فعالیتهای قرآنی خود را بارگزاری کنند که یک مقدار کار را سخت کرد و تعداد زیادی از علاقهمندان و استعدادها نتوانستند در این مسابقات شرکت کنند و تعداد شرکتکنندگان به 450 نفر کاهش یافت.
حجتالاسلام همتپور با بیان اینکه از آسیبهای حوزه قرآن این است که بخش اندکی از قاریان از مسیر قرآن و عترت به مسیر دیگری منحرف میشوند عنوان کرد: دلسوزان قرآنی و مذهبی باید ببینند و بررسی کنند که علت این موضوع چیست.
وی اذعان کرد: گاهی آن شخص از اول قرآنی نبوده و خداوند تبارک و تعالی به آن شخص یک موهبتی به عنوان حنجره خوب و صدای خوش داده ولی فرد نتوانسته در مسیر درست از آن استفاده کند و در مواقعی نیزمحیط خانواده اثرگذار است که شخص تغییر مسیر میدهد.
مدیر ستاد هماهنگی کانونهای مساجد خوزستان با اشاره به اینکه نکته سوم این است که گاهی جامعه قرآنی و مذهبی ما به این دوستان اجازه نمیدهند خود را عرضه کنند و نشان دهند بیان کرد: در خوزستان هم این موارد وجود دارد و به قاریان و حافظان جوان فضا و رسانه داده نمیشوند و از آنها حمایتی صورت نمیگیرد.
وی با بیان اینکه اینها جوانان، استعدادها و سرمایههای ما هستند که عضو این نظام و انقلاب بوده و باید پیشکسوتان این موارد را آسیبشناسی و واکاوی کنند یاد آور شد: این زنگ خطری است که به صدا درآمده که باید مورد توجه قرار گیرد.
نظر شما