«سید عباس سیدیان» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در شیروان با اشاره به طرح سنجش ساختار قامتی دانش آموزان روستایی این شهرستان اظهار کرد: این طرح با همکاری آموزش و پرورش در چهار روستای توکور، دوین، اسلام آباد و کارخانه قند به مدت چهار روز اجرا شد که ۲۰۰ دانش آموز دختر پایه متوسطه اول و دوم و مدارس شبانه روزی در رده سنی ۱۸-۱۴ سال پایش شدند که در اجرای آن چهار کارشناس ورزش همکاری کردند.
مدیر ورزش و جوانان شیروان خاطرنشان کرد: با توجه به شیوع کرونا در این مدت و اینکه تحرک دانش آموزان محدود شده بود ناهنجاری، وزن و ضعف عضلانی بین آنان نسبت به قبل بیشتر شده است.
سیدیان عنوان کرد: در این طرح از سوی کارشناسان بررسیهای لازم در خصوص شیوه صحیح راه رفتن، قرار گرفتن پاها بر روی زمین، شیوه نشستن روی زمین، افتادگی شانه ها، صافی کف پاها، زانوی ضربدری، کجی انگشت پا و سایراندامی که دچار مشکل است، مورد ارزیابی قرار گرفت.
وی تصریح کرد: با اجرای این طرح اگر دانشآموزان دچار عارضهای باشند شناسایی شده و اقدامات لازم در راستای برطرف کردن مشکلات آنها انجام میشود، ساختارهای اسکلتی هر فردی تحت تأثیر عادتهای غلط، سبک زندگی، نوع شغل و برنامههای پیش بینی شده در مسیر زندگی است و آگاهی از آسیبهای جسمی و حرکتی میتواند از مشکلات بکاهد.
وی اضافه کرد: اگر بانوان و دختران روستایی از وضعیت سلامت و احیاناً مشکلات جسمی در ستون فقرات، گردن و قامت خود مطلع باشند و به موقع برای رفع و اصلاح آن اقدام کنند میتوان مادران سالمی را در جامعه مشاهده کرد.
۳۰ هزار دانش آموز در ۴۲۱ آموزشگاه شهری و روستایی زیر نظر سه هزار فرهنگی تحصیل می کنند.
نظر شما