به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، انسیه خزعلی امروز (پنجشنبه۹دی) در حاشیه سفر رییس جمهور به استان قم در دیدار با مدیر جامعه الزهرا، با بیان اینکه جامعه الزهرا مانند یک خانواده تکمیل کننده نیازهای جامعه است، افزود: برای کاهش آسیب های اجتماعی و ناهنجاری های موجود در جامعه لازم است تا نشست های علمی و پژوهشی به صورت مستمر و متعدد برگزار شود.
معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده، هدف اصلی جامعه الزهرا را هدف دهی و طراحی الگوی راه برای زنان جامعه دانست و گفت: مباحث و مسائل پیرامون زنان و خانواده باید با جدیت دنبال شود.
خزعلی، مساله آسیب های اجتماعی را مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: مشاوران و متخصصان مسلط به مبانی علمی و اسلامی و با بهره گیری از علوم روز برای کاهش آسیب ها و ناهنجاری های اجتماعی اقدام کنند.
وی درباره تخصیص بودجه برای جامعه الزهرا بیان کرد: این موضوع نیازمند پیگیری مجدد از سوی مجلس هست چرا که در مصوبات اخیر، بودجه در دولت ادغام شده است.
خزعلی در بخش دیگری از سخنانش گفت: دشمنان نسل ایرانی و اسلامی را هدف قرار دادهاند و فضای مجازی که اگر درست نشود میتواند کشنده نسل باشد.
وی با تاکید بر اینکه پیشگیری همیشه اولویت است، تصریح کرد: ما باید در حوزه فرهنگی سلاح دست گرفته تا بتوانیم هویت اصیل و اسلامی را به جوانان منتقل کنیم.
خزعلی با بیان اینکه برای رفع برخی از آسیبها در حوزه بانوان به دنبال بهرهمندی از ظرفیت مردم هستیم، عنوان کرد: قانونهای بسیاری در مورد حجاب داریم که متاسفانه تا به امروز اجرا نشده است اما دولت برای اجرای این قوانین قاطعانه ورود میکند.
وی با تاکید بر اینکه مسئله حجاب باید از ادارات شروع شود، گفت: تجرد قطعی یکی از تهدیدهای جدی کشور است؛ برای زوجهای دهه شصت وامهای خاصی در نظر گرفته شده است که امیدواریم بخشی از مشکل را رفع کند.
معاون رئیس جمهور در امور بانوان و خانواده با تاکید بر اینکه بخشی از علل کاهش جمعیت به اقتصاد مربوط میشود، عنوان کرد: ما در این حوزه به دنبال وعدههای غیرقابل تحقق نیستیم اما در حد توان تامین امکانات مورد نیاز برای ازدواج را دنبال خواهیم کرد.
وی با بیان اینکه خود بانوان باید به صحنه ورود کرده و میدانداری کنند، گفت: تلاش ما این است که با مشارکت بانوان مسائل مرتبط با بانوان را رفع کنیم.
زهره برقعی مدیر جامعه الزهرا نیز در این دیدار گفت: مجموعه جامعه الزهرا قم همیشه مورد توجه ویژه مقام معظم رهبری قرار گرفته و عملکرد این مجموعه تاکنون رضاست بخش بوده است. در این مرکز بخش آموزش و پژوهشگاه و گروه علمی است که تاکنون بیش از ۲۰ هزار فارغ التحصیل داشته و از ۷۵ نوع مهارت آموزی برای بانوان در زمینههای فرهنگی و اجتماعی برخوردار است.
نظر شما