حمایت شورای ایدئولوژی اسلامی پاکستان از سازمان کنفرانس وزرای خارجه اسلامی

شورای ایدئولوژی اسلامی پاکستان متشکل از علمای شیعه و سنی از نتایج برگزاری نشست وزرای امور خارجه سازمان کنفرانس اسلامی در اسلام آباد اظهار اطمینان و خرسندی کردند.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از «سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی» ، شورای ایدئولوژی اسلامی پاکستان متشکل از علمای شیعه و سنی از نتایج برگزاری نشست وزرای امور خارجه سازمان کنفرانس اسلامی در اسلام آباد اظهار اطمینان و خرسندی کردند.
به گزارش وابسته فرهنگی کشورمان در لاهور،علمای شیعه و سنی در 226 مین نشست شورای ایدئولوژی اسلامی در اسلام آباد همچنین خواستار مجازات قاتلان شهروند سریلانکایی به اتهام واهی اهانت به اسلام شدند. 
این نشست که که در 20 دسامبر به ریاست قبله ایاز؛ رئیس شورای ایدئولوژی اسلامی در اسلام آباد برگزار شد علامه محمد حسین اکبر؛ رئیس منهاج الحسین(ع)، مولانا حافظ محمد طاهر محمود اشرفی؛ معاون امور مذهبی و خاورمیانه نخست وزیر پاکستان، سید ضیاء الله شاه بخاری، دکتر ابوالحسن محمد شاه الازهری، دکتر عمیر محمود صدیقی، سید محمد حبیب عرفانی، صاحبزاده جنید امین و مفتی محمد زبیر از شخصیت های مذاهب مختلف اسلامی  شرکت کردند. 
نشست فوق  که از ساعت 10 صبح تا 6 بعد از ظهر ادامه داشت  شرکت کنندگان در مورد نحوه جلوگیری از سوء استفاده مردم عادی و یا افراطیون از قوانین مجازات اهانت به قرآن، اسلام و ساحت مقدس پیامبر (ص) تبادل نظر کردند. 
در نشست شورای ایدئولوژی اسلامی  با حضور علمای جریان های مختلف مذهبی از جمله شخصیت های مذهبی شیعه، دیوبندی، بریلوی، اهل حدیث و مشایخ،  ضمن محکومیت شدید حادثه غیر انسانی در شهر سیالکوت بر شناسایی و مجازات عاملان آن تاکید شد. 
 
3 دسامبر ده ها نفر از کارگران خشمگین یک کارخانه در شهر سیالکوت با اقدامی خشونت آمیز "پریانتا کومارا" از مدیران کارخانه را به اتهام کندن برچسپی که نام پیامبر اسلام بر روی آن نوشته شده بود به طرز فجیعی به قتل رسانید و جسد قربانی سپس به آتش کشیده شد. 
این اقدام غیر انسانی واکنش های زیادی در داخل و خارج از پاکستان داشت و عمران خان نخست وزیر پاکستان نیز بلافاصله عزم خود را بر شناسایی ومجازات عاملان آن اعلام کرد.    
در بیانیه شورای ایدئولوژی اسلامی همچنین ضمن حمایت از اقدام دولت پاکستان برای شناسایی عاملان این جنایت آمده است: باید ضمن بررسی دلایل افراطی گری در جامعه، برای جلوگیری از آن اقدامات کارشناسی صورت گیرد. 
در این بیانیه با تاکید بر اصلاحات در نظام دادگستری برای مجازات هر چه سریعتر عاملان جنایت گفت: هر چند قوانینی در حوزه اقدامات علیه سوء استفاده از شبکه های اجتماعی برای نفرت پراکنی و اقدامات افراطی گری و اهانت به مقدسات وجود دارد اما روند اجرایی این قوانین نیز باید عملی شود. 
علمای مذاهب اسلامی در بیانیه خود ضمن تمجید از اقدامات به موقع و سریع نیروهای پلیس و امنیتی در شناسایی و بازداشت عاملان حادثه سیالکوت گفتند: در جامعه نباید وضعیت به گونه ای باشد که مردم خود برای مجازات متهمان عامدانه وارد عمل شوند بلکه این تنها وظیفه دولت است که به تخلفات در ابعاد مختلف از جمله اهانت به اسلام و مقدسات رسیدگی کند.  
در این کنفرانس کارشناسان امور مذهبی، روسان و استادان دانشگاه و پژوهشگران از جمله قاضی بازنشسته محمد رضا خان، دکتر صاحبزاده ساجد الرحمن، خورشید احمد ندیم، دکتر محمد جهانزیب خان؛ دکتر محمد مشتاق احمد؛ احسان غنی،دکتر محمد رضوان شهاب الدین، محمد ریحان طاهر و دکتر عامر رضا نیز در این نشست حضور یافتند
ملاحظه: شورای ایدئولوژی اسلامی پاکستان یک نهاد مهم نظارتی- دولتی است که لایحه های مورد منازعه و اختلاف برانگیز در حوزه امور مذهبی که قرار است در صحن مجلس ملی و سنا به رای گذاشته شود را بررسی کرده و  نظرات کارشناسی خود را به نهادها و شخصیت های حکومتی در قبال آن منعکس می کند اما اختیارات اجرایی ندارد.
کد خبر 1131695

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha