به گزارش خبرگزاری شبستان، به نقل از پایگاه اطلاعرسانی حج، نشست شورای برنامهریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت به ریاست حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه درامور حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی تشکیل شد و رئیس سازمان حج و زیارت آخرین اقدامات صورت گرفته برای اعزام نخستین گروه از زائران ایرانی به سوریه بعد از یک وقفه چند ساله را تشریح کرد.
وی تصریح کرد: چرخه جدید اعزام زائران ایرانی به سوریه پس از اعلام موافقت طرف سوری به نمایندگی سیاسی کشورمان در دمشق، از هفته آینده فعال خواهد شد.
آقای علی رضا رشیدیان همچنین به آخرین خبرها در خصوص حج آینده و دیدارهای وزیر حج و عمره عربستان با مسئولان برخی کشورهای اسلامی اشاره کرد و گفت: سازمان حج و زیارت برای اینکه این واجب دینی مردم انجام شود با توجه به شرایط ناشی از کرونا، آمادگی در قالب سناریوهای احتمالی را در دستور کار خود قرار داده و در حوزه اجرا درحال برنامه ریزی و پیگیری است.
سرپرست حجاج ایرانی نیز خواستار توجه به منویات امام امت(رضوان الله علیه) و مقام معظم رهبری بویژه در بیانیه گام دوم انقلاب و پیام های دو سال گذشته در مورد حج در برنامه ریزی های حج سازمان حج و زیارت و بعثه مقام معظم رهبری شد و ابرازامیدواری کرد که حج آینده با اتخاذ تدابیر مناسب از طرف کشور میزبان با مشارکت زائران سایر کشورها برگزار شود.
در ادامه این نشست، حجت الاسلام والمسلمین صحبت الله رحمانی معاون عتبات عالیات سازمان حج و زیارت درخصوص افزایش مشارکت استانها دراعزام کاروان های زیارتی به عتبات عالیات و آقایان قربان میرزایی مشاور رئیس سازمان حج و زیارت در امور مجلس و استان ها و محمد تقی قادری رئیس مرکز پژوهش های این سازمان در خصوص نحوه برگزاری نخستین همایش ملی تغذیه و تدارکات در سفرهای زیارتی گزارش دادند.
حجت الاسلام والمسلمین نواب نیز لزوم توجه به بهداشت در کنار تغذیه و تدارکات را یادآور شد و از برگزارکنندگان این همایش خواست که کارگروهی متشکل از دست اندرکاران امور تغذیه و تدارکات در سفرهای حج، عمره و اعتاب مقدسه و اساتید و متخصصان علمی و دانشگاهی برای بیان و انتقال تجارب تشکیل شود.
برپایه این گزارش، نماینده ولی فقیه درامورحج و زیارت در ابتدای این نشست در آستانه سالروزحماسه نهم دی روز بصیرت و میثاق امت با ولایت ، لزوم بصیرت افزایی در افراد را یادآور شد.
حجت الاسلام والمسلمین نواب با اشاره به آیات قرآن کریم، افزود: خداوند متعال بین بصیر و نابینا و سمیع و ناشنوا تفاوت قائل شده است.
وی در پایان سخنان خود نمونه هایی از حرکت های جعلی، مشابه سازی و بدعت گذاری در تاریخ اسلام برای غافل کردن جامعه را برشمرد و اشتباه در انتخاب شاخص و تشخیص صحیح اولویت ها را مانعی در راه دست یافتن به بصیرت دانست.
نظر شما