به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند و به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی، «ناصر نبی زاده» در این جلسه ضمن قدردانی از فعالیت اعضای قبلی هیأت مدیره خانه مطبوعات استان که با وجود سختی ها، در کنار نشریات خبرنگاران و اصحاب رسانه قرار گرفتند، عنوان کرد: اعضای جدید هیأت با حضور حداکثری اصحاب رسانه استان، انتخاب شدند و افرادی مطلع، آگاه و صاحب تخصص هستند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی با اشاره به این که امیدوارم اعضای جدید هیأت مدیره بتوانند گامهای شایسته و مناسبی را در مسیر ارتقا و توانمندسازی حوزه رسانه بردارند، اضافه کرد: ما و همکاران این مجموعه نیز برای رفع محرومیت ها و کمبودهای حوزه رسانه خراسان جنوبی و ارتقای جایگاه خانه مطبوعات، همواره در کنار شما خواهیم بود.
وی در بخش دیگری از سخنانش، با بیان این که رسانه در هر جامعه، ظرفیتی عظیم و سرمایه ای شایسته محسوب می شود، ادامه داد: از سوی دیگر، وجود رسانه ها در یک منطقه جغرافیایی نشان از فرهیختگی آن جامعه دارد و تعداد نشریات و تنوع و چگونگی کارکرد آن ها از عوامل اصلی رشد و بالندگی مردم منطقه است.
نبی زاده به سابقه فرهنگی و عمق تمدن استان خراسان جنوبی اشاره کرد و گفت: نشریات از عوامل اصلی ایجاد جریان های فرهنگی و فرهیختگی در این استان هستند.
به گفته وی بر اساس طرح پژوهشی تحلیلی «خبر خوب» که سال ۹۸ انجام گرفت، نشریات استان توسط کارشناسان خبره و آگاه مورد بررسی قرار گرفتند و گزارش ارائه شده نشان از اثربخشی نشریات در حوزه های مختلف توسعه ای استان داشت.
وی با بیان این که بر اساس همان تحلیل بدنه نشریات استان کاملی حرفه ای، آگاه و مطلع ارزیابی شدند، خاطرنشان کرد: طی دو سال گذشته با مشکلات متعددی از جمله بیماری کرونا و مباحث اقتصادی که همراه با این اپیدمی وارد جامعه شد، روبرو بودیم، با این حال و با وجود همه سختی ها، رسانه های استان پای کار ماندند و چراغ کار فرهنگی، اطلاع رسانی، اقناع عمومی، آگاهی بخشی و جریان سازی را روشن نگه داشتند.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی با تاکید بر این که رسانه های استان با فعالیت های مستمر خود اجازه گسترش شایعات را نداند، اضافه کرد: بر اساس نظرسنجی ها، اخبار داخلی در صدر توجه مردم قرار دارند و این رسانه های داخلی بودند که توانستند اعتماد عمومی را جلب کنند و مانع از ایجاد فضای شایعه، القا و ناامنی در جامعه شوند.
نبی زاده با اشاره به این که رسانه های استان توانستند با خبر، گزارش، نقد و بررسی های تحلیلی، گفتمان پیشرفت، تلاش و فعالیت مستمر را تبدیل به گفتمان غالب استان کنند، ادامه داد: از نمونه های آن می توان به اطلاع رسانی بیماری کرونا و نقش بی بدیل رسانه ها در این حوزه و همچنین حضور پررنگ آن ها در ایجاد شور و نشاط انتخاباتی اشاره کرد.
وی با بیان این که توجه به نشریات محلی در استان بسیار بالاتر از استان های دیگر است، تصریح کرد: همه ما مدیران باید توجه عمیق تری به رسانه ها به عنوان ثروتی در استان، داشته باشیم.
شایان ذکر است در پایان از زحمات اعضای قبلی هیأت مدیره و بازرسین خانه مطبوعات قدردانی به عمل آمد.
بر اساس این گزارش؛ انتخابات هیات مدیره خانه مطبوعات همزمان با ۱۷ آذر برگزار شد و در بخش مدیران مسئول، «محمود حیدری و علی جعفرپور مقدم» به عنوان اعضای اصلی هیأت مدیره خانه مطبوعات و «ابوالفضل حسن پور» به عنوان عضو علی البدل انتخاب شدند.
در بخش خبرنگاران، «زینب رمضانی، سمانه سالاری و فاطمه زهرا قاسمی» به عنوان اعضای اصلی و «زهرا بهروزی فر و مهران فروغی نیا» به عنوان اعضای علی البدل انتخاب شدند.
همچنین «محمد قربانی» به عنوان عضو اصلی و «فاطمه زیراچی» به عنوان عضو علی البدل در بخش خبرگزاری ها و در بخش نمایندگی روزنامه های سراسری نیز «زهرا سنایی فر» عضو اصلی و «رضا بهنام» به عنوان علی البدل انتخاب شد.
در بخش بازرسان نیز «جواد شریفی نیا و جواد ایرم» اعضای اصلی و «محسن برنا» تنها عضو علی البدل هستند.
همچنین در اولین جلسه هیات مدیره خانه مطبوعات، با رای گیری «محمود حیدری» به عنوان رئیس هیات مدیره، «زینب رمضانی» به عنوان نائب رئیس، «فاطمه زهرا قاسمی» به عنوان خزانه دار و «سمانه سالاری» به عنوان دبیر انتخاب شدند.
نظر شما