«معصومه موسوی» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در شهرکرد اظهار داشت: هدف از شکل گیری نظام «فهما» ایجاد فضای رقابتی و مدیریتی کانون ها، هماهنگی و انسجام، نشاط آفرینی، تحول گرایی و برانگیختن کانون ها و استفاده از فضای مجازی و فناوری نوین است.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان لردگان بابیان اینکه کانونهای فرهنگی هنری در مسیر تربیت جوانان فعالیت میکنند، اظهار کرد: کار کانونهای فرهنگی هنری، هموار کردن مسیر نیل به اهداف فرهنگی است.
وی ابراز کرد: کانون های فرهنگی هنری مساجد، گسترده در تمامی نقاط استان است و این کانونها منحصر در شهر نیستند، بلکه در تشکیل کانونهای فرهنگی هنری توجه عمیقی به روستاها و مناطق محروم شده و این موضوع از محاسن این مجموعه است.
موسوی بابیان اینکه ارتقا فعالیتهای قرآن و عترت، شبکه سازی سامانه ای، هنر متعالی، کتاب و کتابخوانی، رویدادهای ملی و مذهبی، فضای مجازی در رسانه، غنی سازی اوقات فراغت، خلاقیت و نوآوری از جمله فعالیت های بچه های مسجد است گفت: حضور در میدان نبرد با کرونا و کمک های بیشمار به نیازمندان در ۲ سال اخیر نشان می دهد که اعضای کانون های مساجد برای هر حادثه و برنامه ای حرف اول را می زنند.
وی به رویداد ملی فهما اشاره کرد و افزود: طرح فهما در قالب یک شبکه منسجم فراگیر در عرصه فرهنگی و دینی و مسجد پایه فعالیت میکند، از ویژگیهای خوب نظام فهما توزیع دقیق اعتبارات، رقابت سالم، نظام امتیاز بندی، خدمات و کیفیت بندی است تا در این نظام شایسته سالاری و توزیع دقیق و عادلانه انجام شود.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان لردگان اظهار داشت: کانون های فرهنگی هنری مساجد، مرکزی برای ریلگذاری علمی برنامههای فرهنگی متناسب با وضعیت جمعیتی و جغرافیایی هر مسجد بر اساس خرد جمعی است که با هدف تبلیغ، گسترش و تعمیق فرهنگ روح بخش اسلام و تاکید بر آرمان ها و ارزش های معنوی و فرهنگ اسلامی و گسترش زمینه مشارکت و مباشرت مردم در امور فرهنگی، هنری، اجتماعی، علمی و غیره تاسیس شدهاند.
نظر شما