به گزارش خبرگزاری شبستان در کردستان، افشین خوش گوار معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش کردستان در نشست تخصصی اجرای بسته تحولی سواد حرکتی از اجرای بسته تحولی ارتقای سواد حرکتی دانش آموزان در 143 مدرسه ابتدایی سطح شهرهای مختلف استان و پوشش بیش از 46 هزار دانش آموز ابتدایی خبر داد.
وی گزارشی از روند اجرای این طرح در کردستان ارائه کرد و گفت: از اواخر شهریور ماه اقدامات لازم جهت بسترسازی مناسب اجرای طرح در سطوح مختلف، از جمله طرح موضوع در شورای آموزش و پرورش، تشکیل ستادهای اجرایی استان و شهرستانها، برگزاری جلسات آموزشی توجیهی جهت مدیران و رؤسا و معاونین پرورشی تربیت بدنی، سرگروههای آموزشی و کارشناسان تربیت بدنی و برگزاری کارگاههای تخصصی برای معلمان تربیت بدنی و مدیران مدارس مجری طرح، صورت گرفت.
معاون تربیت بدنی و سلامت با اشاره به توزیع مرحله اول اعتبارات اجرای بسته تحولی سواد حرکتی دانشآموزان میان شهرستانها و مناطق گفت: با هماهنگی دفتر تربیت بدنی و فعالیت های ورزشی وزارت متبوع، دوره ضمن خدمت ویژه این موضوع به مدت 16 ساعت و با شرکت 1635 نفر از همکاران، شامل آموزگاران پایه، معلمان تربیت بدنی و مدیران مدارس استان برگزار شد.
وی هماهنگی و همافزایی بخشهای درون سازمانی را در اجرای طرح را بسیار لازم و ضروری دانست و گفت: در این رابطه با تأکید مدیرکل استان بخش های مرتبط به ویژه معاونت آموزش ابتدایی و اداره انجمن اولیا و مربیان، همراهی و همکاری لازم در اجرای بسته تحولی را داشتهاند.
خوشگوار تکلیف تعیین شده وزارتی برای اجرای طرح ارتقای سواد حرکتی را 30 درصد دانشآموزان مدارس عنوان کرد و گفت: بر این اساس ما می بایست 35 هزار و 275 نفر دانش آموز پوشش می دادیم اما با توجه به درخواست و استقبال مدیران مدارس این آمار به 46 هزار و 132 دانش آموز افزایش یافته است.
وی خاطرنشان کرد: طرح در 4 مرحله غربالگری اولیه، تمرینات مداخله ای، غربالگری ثانویه و تحلیل نتایج و اختتامیه اجرا می شود که در جهت اجرای بهینه و نیز اخذ داده ها و دیتاهای مبتنی بر واقعیت مرحله اول یعنی غربالگری اولیه با حضور دانش آموزان در مدرسه و توسط معلم تربیت بدنی، آزمون های تعیین شده اجرا شد.
خوشگوار افزود: خوشبختانه مرحله اول با موفقیت و به صورت مطلوب در مدارس مجری استان به پایان رسید و از سه هفته پیش مرحله دوم، مشاوره و راهنمایی جهت تمرینات مداخلهای آغاز شده است که در این زمینه محتواهای تولید شده وزارتی بر اساس چارچوب تعیین شده، ابتدا در کانال های استانی، مسیر کانال های شهرستانی و مدرسه ای بارگذاری میشود و در جهت بهره برداری دانش آموزان در اختیار آنان و خانواده هایشان قرار می گیرد.
وی هدف اصلی این طرح را افزایش سواد حرکتی دانش آموزان با توسعه مهارت های بنیادین و مهارت حرکتی عنوان کرد و گفت: مرحله دوم طرح از اهمیت فراوانی برخوردار است و به همین دلیل بایستی تمام سطوح به ویژه مدیر مدرسه، معلم تربیت بدنی و والدین اهتمام لازم برای اجرای تمرینات و آموزش های مداخله ای جهت افزایش و بهبود رکورد آزمون های هشت گانه طرح را داشته باشند.
خوش گوار با اشاره به آمادگی و کارسازی لازم جهت اجرای مراحل باقی مانده طرح گفت: از اول اسفندماه مرحله دوم غربالگری و اجرای آزمون های تخصصی آغاز می شود و پس از این که میزان پیشرفت دانش آموزان تحت پوشش در انجام آزمون ها نسبت به مرحله اول تجزیه و تحلیل شد، به شکرانه این موفقیت در هفته درختکاری و با همکاری اداره کل منابع طبیعی، نهال کاری توسط دانش آموزان موفق صورت خواهد گرفت.
نظر شما