محمد وحیدی در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان با اشاره به بودجه بخش آموزش در لایحه بودجه 1401 گفت: در مورد بودجه بخش آموزش دو بخش وجود دارد. بخش آموزش عموی و دیگری آموزش عالی است، آموزش عمومی که شامل آموزش و پرورش می شود وضعیت بودجه شاخص افزایش 15 درصد را نشان می دهد.
این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: بعضی شاخص های بودجه آموزش و پرورش که حالت پشتیبان دارد مثلا اداره کل نوسازی که نوسازی مدارس و توسعه و تجهیز مدارس در این افزایش اعتبارات 15 درصدی دیده نشده است که باید جداگانه نسبت به سال گذشته بررسی کرد که چه تغییراتی داشته است.
وی بیان کرد: بخشی از اعتبارات آموزش و پرورش وجه مشارکت دیده شده است بر فرض مثال اگر سازمان برنامه و بودجه در این بخش عددی را پیش بینی می کند، خیرین برابر یا بیش از آن عددی را می گذارند که عملا آن بودجه سهم مشارکتی می شود که تحقق آن بودجه در لایحه بستگی به عملکرد خزانه دارد.
وی گفت: در واقع وزارت آموزش و پرورش نسبت به سایر دستگاه ها که دستگاه زیربنایی قلمداد می شود و سرمایه گذاری نیروی انسانی در این وزارتخانه اتفاق می افتد، میزان افزایش بودجه اش نسبت به سایر دستگاه ها کمتر است.
وحیدی تصریح کرد: ما اگر می خواهیم آینده کشور ار نجات دهیم باید توجه اصلی مان به بودجه ای باشد که سهم شان از بودجه عمومی افزایش یابد و به دستگاه هایی که اصلا درآمدزا نیستند همانند آموزش و پرورش نگاه ویژه کنیم.
نماینده بجنورد در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: اگر به قشر معلم توجه شود، میزان برونداد آن در سنوات آتی در دستگاه ها هم دیده می شود، مثلا کاهش آسیب های اجتماعی، افزایش ضریب بهره وری و وجدان کار اجتماعی نتیجه فرآیند کار آموزشی و تربیتی است که در وزارت آموزش و پرورش اتفاق می افتد و عدم توجه به بودجه این دستگاه خطراتی را متوجه کشور می کند.
نظر شما