به گزارش خبرنگار شبستان، کامران باقری لنکرانی، سخنگوی جبهه پایداری انقلاب اسلامی در سومین نشست خبری این جبهه با اشاره به اینکه به فضل الهی شاهد هستیم که علیرغم پیشبینیهای مأیوسکننده دشمنان برای حضور کمرنگ مردم در انتخابات حضور مردم در این انتخابات گسترده و باشکوه خواهد بود، گفت: به فضل الهی این انتخابات طراز جدیدی را رقم خواهد زد و متوسط مشارکت مردم در انتخاباتهای گذشته که 50 درصد بود در این انتخابات مشارکت بالای 70 درصد را شاهد خواهیم بود.
وی با بیان اینکه امید است مردم در این دوره از انتخابات نمایندگان خود را آگاهانه انتخاب کنند، خاطرنشان کرد: رهنمودهای مقام معظم رهبری برای جلب حضور مردم در انتخابات بسیار تاثیر گذار بوده است که باید متواضعانه مراتب شکر از درگاه خدا داشته باشیم چرا که حضور مردم تأییدی دیگر بر نظام رقم خواهد زد.
لنکرانی با اشاره به اینکه بیش از سه هزار و 400 کاندیدا برای انتخابات تایید صلاحیت شده اند، گفت: برای هر کرسی 11 نفر رقابت در انتخابات وجود دارد.
وی با تشکر از کاندیداهایی که در رقابتهای انتخاباتی گفتمان انقلاب اصول اخلاق را رعایت کردند، اذعان کرد: رعایت اخلاق از سوی این کاندیداها در جلب مشارکت مردم نقش مهمی داشته است البته باید در این زمینه گلایههایی نیز به برخی از گروهها داشت که گروههایی نامعلوم را در استانه انتخابات تشکیل دادند.
وی افزود: این فهرستها و گروهها نه تنها در ابهامزدایی تأثیرگذار نبود بلکه موجب ابهامزایی شد و برخی از کاندیداها با رعایتنکردن اصول انتخاباتی و با اسراف به ویژه آنکه برخی از این گروهها از بودجههای عمومی برای تبلیغات خود استفاده کردند.
وی با بیان اینکه قوه قضاییه باید برخورد درستی با برخی از کسانی که تبلیغات به نفع برخی میکردند داشته باشند، گفت: با برخورد قضایی با اینگونه افراد در انتخابات آینده دیگر شاهد اینگونه اسرافها نخواهیم بود.
سخنگوی جبهه پایداری انقلاب اسلامی به مؤلفههایی که باید از سوی مجلس نهم در دستور کار قرار گیرد، اشاره کرد و گفت: مجلس نهم باید پاسخگوی نیاز کشور در برهههای حساس شود و مطالبات انباشتهشدهای است که باید آنها در مجلس نهم پیگیری شوند.
لنکرانی با انتقاد از اینکه برخی خود را سخنگوی برخی از علما میدانند و از طرف آنها نظرات و نقلقولهایی بیان میکنند، تصریح کرد: از آیتالله مصباح یزدی نباید برای برخی امور خرج کنیم که لازم است قوه قضاییه در این زمینه نیز برخوردی قاطع داشته باشد تا هیچ گروهی اجازه ارایه نظر و دیدگاه از هیچ مسئول و مقامی را نداشته باشد.
سخنگوی جبهه پایداری در پاسخ به سؤال خبرنگار شبستان در زمینه اینکه بودجه تبلیغات جبهه پایداری از کجا تأمین شده است، گفت: بیشتر هزینههای تبلیغات این جبهه از سوی اعضا و طرفداران این جبهه تأمین شده است و در بسیاری از جاها هم به دلیل محدودیت منابع از ما گلایه می شود که نتوانستیم که کاندیداها را به مردم معرفی و اطلاع رسانی در زمینه انجام دهیم. در واقع ما اینگونه ترجیح دادیم که در تبلیغات انتخاباتی مسرفانه عمل نکنیم بویژه در حال حاضر که مشکلات اقتصادی نیز در کشور وجود دارد.
وی در پاسخ به سؤال دیگر خبرنگار شبستان مبنی بر اینکه در صورتی که جبهه پایداری در انتخابات به پیروزی نرسد بنا دارد که اقدام به تشکیل حزبی بکند، گفت: ما به دنبال انجام فعالیت ها بر اساس قانون هستیم و اینکه ظرفیت های موجود قانونی به چه شکل خواهد بود را نمی دانیم ولی ما در حال حاضر در این زمینه در حال مطالعه هستیم قطعا جبهه پایداری برخلاف برخی جبهه های دیگر که خودشان اعلام کردند که ساز و کاری فقط برای انتخابات هستیم نخواهد بود بلکه این جبهه دنبال کننده گفتمان است و فقط تا انتخابات فعالیت نمی کنیم و در صحنه انتخابات هستیم و حرف های مهم تر ما بعد از انتخابات است. تاکید بر گفتمان ها را نیز به عنوان مطالبه از نمایندگان جدید دنبال می کنیم.
وی ادامه داد: ما تاکید داریم که ارکان این جبهه بر اساس ضوابط دینی و اسلامی پیش رود. در آیین نامه داخلی رای اکثریت بر این بود که کارها براساس اعتقادات دینی دنبال شود.
وی در پاسخ به سؤال خبرنگاری که از او در مورد تعدد فهرستهای اصولگرایی در انتخابات پرسیده بود، گفت: برنامهها و اصول گروهها اعلام شده است و بنا به فرموده مقام معظم رهبری باید در انتخابات رقابت صورت بگیرد اما برخی از فهرستها هستند که به صورت جعلی و در مقطع انتخابات شروع به فعالیت کردند و پشتوانه مالی و مسئول این گروهها مشخص نیست که چه کسانی هستند. در واقع چنین گروههایی آفت انتخاباتی هستند و رقابت میان اندیشهها، سلایق و برنامهها را خراب میکنند.
لنکرانی در پاسخ به سؤال دیگری که برخی از اصولگرایان این مسئله را مطرح میکنند که چرا جبهه پایداری برخی از اصولگرایان و کاندیدهای جبهه متحد را در لیستهای خود قرار ندادند، گفت: به نظر بنده صحیح نیست که هر کسی خود را سخنگوی جبهه اصولگرایی بداند و از طرف آنها سخنانی مطرح کند. جبهه پایداری به همه کسانی که به اصول و گفتمان انقلاب پایبندند و مؤلفههای کاندیدای اصلح را داشتند و بر اساس عملکردشان افراد را انتخاب کرد چرا که ما معتقدیم افراد باید به دنبال تأمین منافع ملی باشند تا به دنبال تأمین منافع و حزب و گروه خود.
وی در پاسخ به سؤالی پیرامون عملکرد صدا و سیما در آستانه انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: در مورد عملکرد صدا و سیما در انتخابات پیش رو دو موضوع مورد تأکید است یکی اینکه توقع این بود صدا و سیما فضای بحثها را به سمت برنامهها، اهداف و پاسخگویی به نیازهای کشور میبرد و انتقاد دیگر این است که فضای صدا و سیما در دست کاندیداها قرار نمیگرفت.
وی ادامه داد: صدا و سیما در تبیین حضور گسترده مردم نباید به صورت شعار اقدام میکرد و بیشتر برنامههای تحلیلی و عمیق و با ضرورت جامعه را تهیه میکرد.
لنکرانی با اشاره به اینکه در فتنه 88 نیز صدا و سیما نقش روشنگرانه خود را به خوبی برای توجیه اذهان مردم عمل نکرد، گفت: در این فرصت پیش رو امید است که با برگزاری برنامههای مبناییتر و با استدلال، تدبیر و هنرمندانه مردم را به صحنه انتخابات بکشد.
وی در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر اینکه جبهه پایداری چه تعداد از کرسیهای مجلس را به دست خواهد آورد، ادامه داد: در ابتدای تبلیغات انتخاباتی طبق نظر سنجی ها به دلیل آنکه کاندیداهای ما در گروههای نظر سنجی قرار نگرفته بود به همین دلیل نمره ای کسب نکرده بود و ولی در نظر سنجی های الان انچه که نشان می دهد این است که نگاه مردم به گفتمان پایداری رو به افزایش است و تقریبا پرشتاب ترین رشد را در جلب اعتماد عمومی این جبهه داشته است و آن هم به دلیل شعارها و گفتمان های این جبهه است.
پایان پیام/
نظر شما